Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Nainen on vieras täällä

Marja-Leena Mikkola

Kirja

34,70 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Esseet ja novellit, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Marja-Leena Mikkola
Marja-Leena Mikkolan ensimmäinen julkaistu kirja oli novellikokoelma Naisia vuonna 1962. Esikoisteos palkittiin Kalevi Jäntin ja J. H. Erkon palkinnoilla. Seitsemälle vuosikymmenelle ulottuva kirjailijanura on kulkenut moniaalle: Marja-Leena Mikkola on kirjoittanut romaaneja, novelleja, pakinoita, runoja, laululyriikoita, kabareiden ja elokuvien käsikirjoituksia, ja hän on suomentanut paljon, varsinkin venäläistä runoutta. Novellimuoto on innoittanut Mikkolaa läpi koko hänen kirjallisen tuotantonsa. Toinen novellikokoelma oli valtionpalkinnolla palkittu Lääkärin rouva (1972), kaikkiaan Marja-Leena Mikkola on julkaissut kuusi novellikokoelmaa ja hänen novellejaan on ilmestynyt antologioissa ja muissa yhteyksissä.

Marja-Leena Mikkola on modernin suomalaisen novellin keskeisimpiä tekijöitä. Hänen novelliensa skaala on laaja sekä sisällöllisesti että ajallisesti. Runsaudesta Marja-Leena Mikkola on valinnut parhaan osan tähän kirjaan.

”Eero nukahti hetkeksi. Kun hän avasi silmänsä, rouva seisoi sivuttain vuoteen vierellä ja tuijotti jonnekin etäisyyteen, ikkunaan päin. Hän käänsi hitaasti päätään ja katsoi olkansa yli vuoteelle.
- Te ette tajua, että nainen on vieras täällä, se on täällä vain käymässä ja kaipaa koko ajan pois, rouva sanoi.” (Heltymys, 1986)
Laji:
Esseet ja novellit
Kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526953908
Julkaisija:
Kulttuuriosuuskunta Partuuna
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526953908
Opetusmateriaali:
0
Koko:
496
Kirjailija:
Marja-Leena Mikkola

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .