Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Opiskelijalähtöinen ohjaus yliopistossa

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Opiskelijalähtöinen ohjaus yliopistossa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

34,60 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    10-20 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Lastenhoito ja kasvatus, Viihde
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Korkeakouluopintojen ohjauksen kehittäminen on ollut viime vuosina sekä kansallisen että kansainvälisen huomion kohteena. Keskeinen teema korkeakoulupoliittisessa keskustelussa on tällä hetkellä opiskelun tehostaminen: opintoaikojen lyhentäminen ja keskeyttämisen vähentäminen. Tutkintojen suorittaminen tavoiteajassa edellyttää yliopistoilta sellaisia ohjauspalveluja, jotka ottavat entistä paremmin huomioon yhä heterogeenisemman opiskelijajoukon yksilölliset ohjaustarpeet.

Tässä kirjassa kuullaan yliopisto-opiskelijoiden omaa ääntä ja tarkastellaan sitä, millaisia ohjauksen kehittämistarpeita heillä on opintopolkunsa eri vaiheissa ja miten koko yliopiston ohjauskulttuuria kehittämällä voidaan näihin ohjaushaasteisiin vastata. Kirja antaa lukijalle monipuolisen kuvan yliopisto-opiskelijan opintopolun eri vaiheista ongelmineen ja odotuksineen.

Kirja on tarkoitettu korkea-asteen henkilöstölle, opiskelijoille sekä kaikille korkeakouluopintojen ohjauksesta ja kehittämisestä kiinnostuneille.
Laji:
Lastenhoito ja kasvatus
Viihde
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789513929749
Julkaisija:
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789513929749
Opetusmateriaali:
0
Koko:
194

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>