Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Ensihoito

1 / 1

Ensihoito

Jouni Nurmi, Kari Porthan, Markku Kuisma, Peter Holmström, Tuukka Puolakka

114,50
Kirjassa keskitytään ensihoitoa vaativiin tilanteisiin yhdistämällä lääke- ja hoitotieteellinen tietoperusta. Hoito-ohjeet vastaavat alan uusinta tutkimustietoa ja käytäntöjä. Uudistuksen (2021) sisällöstä: Kirjan aihekokonaisuudet on käsitelty oire
  • Lääketiede
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Jouni Nurmi, Kari Porthan, Markku Kuisma, Peter Holmström, Tuukka Puolakka
Lue lisää
Kirjassa keskitytään ensihoitoa vaativiin tilanteisiin yhdistämällä lääke- ja hoitotieteellinen tietoperusta. Hoito-ohjeet vastaavat alan uusinta tutkimustietoa ja käytäntöjä.

Uudistuksen (2021) sisällöstä: Kirjan aihekokonaisuudet on käsitelty oire- tai ongelmalähtöisesti. Luettavuutta on parannettu mm. siirtämällä osa kokonaisuuksista lukijan kannalta loogisempiin asiayhteyksiin. Kaikki luvut on päivitetty vastaamaan tällä hetkellä vallitsevia hoitosuosituksia ja -käytäntöjä. Kirjoittaja- ja toimituskuntaa on uudistettu.

Sisältöalueet on jäsennelty seuraaviin kokonaisuuksiin:
1 Ensihoitopalvelu 2 Potilaan tilan arviointi 3 Hoitotekniikat 4 Sairastuminen 5 Vammautuminen 6 Ulkoisten tekijöiden aiheuttamat hätätilanteet 7 Erityispotilasryhmät 8 Ensihoidon erityistehtävät 9 Ensihoidon ammattilaisuus

Kirjan ensisijaisena kohderyhmänä ovat ammattikorkeakouluissa ensihoitajatutkintoa suorittavat opiskelijat, hoitotason ensihoidossa toimiva henkilöstö, ensihoitolääkärit sekä ensihoidon vastuulääkärit. Kirja soveltuu lähdemateriaaliksi myös kaikille ensihoidon opintoja suorittaville, lääketieteen kandidaateille sekä ensihoitopalvelussa, päivystyksessä ja hätäkeskuksissa työskentelevälle henkilöstölle.

Uudistettu Ensihoito ilmestyy myös Ellibs-digikirjana.
Laji Lääketiede
Formaatit Kirja
EAN 9789526360171
Julkaisija Sanoma Pro
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789526360171
Opetusmateriaali 0
Sarja Terveysala korkea-aste
Koko 927
Kirjailija Jouni Nurmi Kari Porthan Markku Kuisma Peter Holmström Tuukka Puolakka
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja