Palaa ylös
Hyödynnä tavaramerkkiäsi lisensoiden

1 / 1

Hyödynnä tavaramerkkiäsi lisensoiden

Markku Tuominen, Pia Tanskanen

53 €
Mainostajien Liitto julkaisi vuonna 2003 Mainostajan tavaramerkkioppaan, joka esittelee tavaramerkkien suojaamista ja oikeaoppisen tavaramerkkisalkun hallintaa. Nyt liiton julkaisusarjaa täydennetään tavaramerkkien lisensointia ja siihen läheisesti l
  • Viihde, IT-kirjat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Markku Tuominen, Pia Tanskanen
Lue lisää
Mainostajien Liitto julkaisi vuonna 2003 Mainostajan tavaramerkkioppaan, joka esittelee tavaramerkkien suojaamista ja oikeaoppisen tavaramerkkisalkun hallintaa. Nyt liiton julkaisusarjaa täydennetään tavaramerkkien lisensointia ja siihen läheisesti liittyvää sponsorointiyhteistyötä käsittelevällä oppaalla.

Lisensoinnilla pyritään tavallisesti lisäämään yrityksen tuloja jo olemassa olevilla tavaramerkkioikeuksilla ja laajentamaan yrityksen toimintaa kansainvälisille markkinoille. Hyödynnä tavaramerkkiäsi lisensoiden -opas antaa käytännönläheisen kuvauksen tavaramerkkien lisensoinnin toteutustavoista, erityispiirteistä ja hyödyntämisestä ja helpottaa menestyksellisten lisensointi- ja sponsorointiyhteistyösopimusten tekemistä.

Oppaan on kirjoittanut varatuomari Markku Tuominen, Benjon Oy. Sponsorointiyhteistyötä koskevan osuuden on kirjoittanut Valio Oy:n päälakimies Pia Tanskanen. Oppaan kolmantena osiona on kirjoittajien yhdessä laatima yhteistyösopimusten tarkistuslista. Lisäksi mukana on kolme aihepiiriä valottavaa case-esimerkkiä sekä Mainostajien Liiton tarkistettu sponsorointisopimusmalli.
Laji Viihde IT-kirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789525262285
Julkaisija Mainostajien liitto/ Marketing Finlad
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789525262285
Opetusmateriaali 0
Koko 56
Kirjailija Markku Tuominen Pia Tanskanen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja