Palaa ylös
Rakentava ja myötäelävä vuorovaikutus

1 / 1

Rakentava ja myötäelävä vuorovaikutus

Marshall B. Rosenberg

15,90
16 €
Haluatko parantaa ihmissuhteitasi, syventää sisäistä voimaasi tai yksinkertaisesti oppia kommunikoimaan paremmin? Olemme historian saatossa oppineet ajattelemaan ja puhumaan tavalla, joka voi lisätä konflikteja, pahoinvointia ja jopa väkivaltaa. Vä
  • Seksi ja ihmissuhteet
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Marshall B. Rosenberg
Lue lisää
Haluatko parantaa ihmissuhteitasi, syventää sisäistä voimaasi tai yksinkertaisesti oppia kommunikoimaan paremmin?

Olemme historian saatossa oppineet ajattelemaan ja puhumaan tavalla, joka voi lisätä konflikteja, pahoinvointia ja jopa väkivaltaa. Väkivallaton viestintä antaa käytännön taidot rauhaa ja sopusointua rakentavaan kommunikointiin.

Tämä suuren kansainvälisen suosion saavuttanut kirja sisältää kertomuksia, anekdootteja, käytännön harjoituksia ja roolipelejä, joiden avulla opimme viestimään paremmin, vahvistamaan ihmissuhteita, rakentamaan luottamusta ja estämään konflikteja. Kirja tarjoaa tehokkaan työkalun väkivallan vähentämiseen ja yhteisymmärryksen luomiseen.

Tohtori Marshall B. Rosenberg (1934-2015) käynnisti rauhanohjelmia konfliktimaissa kuten Ruandassa, Burundissa, Nigeriassa, Malesiassa, Indonesiassa, Sri Lankassa, Lähi-idässä, Serbiassa, Kroatiassa ja Irlannissa. Hän oli CNVC:n (Center for Nonviolent Communication) perustaja. Järjestö toimii yli 65 maassa.
Laji Seksi ja ihmissuhteet
Formaatit Kirja
EAN 9789522607997
Julkaisija Viisas Elämä
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789522607997
Opetusmateriaali 0
Sarja Viisas elämä
Koko 355
Kirjailija Marshall B. Rosenberg
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja