Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Vanhan testamentin heprean ja aramean sanakirja

1 / 1

Vanhan testamentin heprean ja aramean sanakirja

81,10 €

-10%

90 €
Vanhan testamentin heprean ja aramean sanakirja sisältää Biblia Hebraica Stuttgartensian sanaston. Mukana on myös ainoastaan alaviitteissä olevia lukutapoja. Lisäksi sanakirjaan on otettu apokryfikirjoihin kuuluvan Sirakin kirjan heprealaisen tekstin
  • Sanakirjat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Matti Liljeqvist
Lue lisää
Vanhan testamentin heprean ja aramean sanakirja sisältää Biblia Hebraica Stuttgartensian sanaston. Mukana on myös ainoastaan alaviitteissä olevia lukutapoja. Lisäksi sanakirjaan on otettu apokryfikirjoihin kuuluvan Sirakin kirjan heprealaisen tekstin sanasto. Näin hakusanoja on yli 9100.

Hakusana-artikkeleissa on sanojen erilaisten suomenkielisten vastineitten lisäksi myös sanontoja, jotka saattavat poiketa sanan perusmerkityksestä. Epävarmoissa tapauksissa kullekin heprean sanalle on annettu mahdollisia vaihtoehtoja. Käyttäjää helpottavat myös useiden sanojen - erityisesti verbien - kielioppimuotojen selitykset.

Sanakirja on tarkoitettu suomalaisille Raamatun alkukielten opiskelijoille, mutta myös seurakuntien työntekijöille, jotka haluavat perehtyä tarkemmin Raamatun sanomaan.
Laji Sanakirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789511385110
Julkaisija Otava
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789511385110
Opetusmateriaali 0
Koko 614
Kirjailija Matti Liljeqvist
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja