Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Langtang - Minne paratiisi on kadonnut

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Matti Munnukka

31,60 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Maantiede ja matkaopppaat, Muu maantiede
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Matti Munnukka
“Langtang – Minne paratiisi on kadonnut” on kertomus matkasta ja vaelluksesta Nepalin Himalajalla aikakaudella, jolloin turismi ei ollut juuri muuttanut perinteistä yhteiskuntaa ja vuoristoteitä ei vielä rakennettu syvälle koskematonta vuoristoa.

H. W. Tilman vieraili ensimmäisenä länsimaalaisena Langtangin laaksossa vasta vuonna 1949. Keväällä 1985 oli viimeinen mahdollisuus vaeltaa Trisulinlaaksosta Langtangiin, ennen kuin Dhuncheen ja Syabrubeshiin vievä vuoristotie valmistui. Langtangin retki muuttui silloin kahden viikon vaativasta ja nautinnollisesta vaelluksesta massaretkeilykohteeksi.

Nepal on muuttunut tämän jälkeen paratiisista ja Shangri-Lasta poliittisten levottomuuksien, kuningasperheen murhan ja vuosikymmenen mittaisen sisällissodan maaksi. Nämä ei pysäyttäneet kuitenkaan matkailijoiden ja retkeilijöiden tulvaa Nepaliin ja Langtangiin. Sen teki vasta 25. huhtikuuta 2015 Nepalia vavisuttanut iso maanjäristys, joka tuhosi laajoja vuoristoalueita. Maanjäristys tuhosi myös Langtangin laakson ja surmasi puolet sen väestöstä ja monia ulkomaisia retkeilijöitä.
Laji:
Maantiede ja matkaopppaat
Muu maantiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523189874
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523189874
Opetusmateriaali:
0
Koko:
152
Kirjailija:
Matti Munnukka

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.