Palaa ylös
Loukko

1 / 1

Loukko

Max Seeck

23,90 €
Lukijoiden ja kriitikoiden rakastaman Max Seeckin trilleri Loukko johdattaa päähenkilö Jessica Niemen ratkomaan uutta karmivaa mysteeriä. Luvassa on tuttuun tapaan mukaansa tempaava tarina, piilotettuja totuuksia ja äärimmäistä psykologista jännit
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Max Seeck
Lue lisää
Lukijoiden ja kriitikoiden rakastaman Max Seeckin trilleri Loukko johdattaa päähenkilö Jessica Niemen ratkomaan uutta karmivaa mysteeriä. Luvassa on tuttuun tapaan mukaansa tempaava tarina, piilotettuja totuuksia ja äärimmäistä psykologista jännitystä.

Maailmanmenestykseen noussut trilleristi tekee sen taas: vangitsee lukijansa hypnoottisella tarinallaan.

Max Seeckin uusi romaani on äärimmilleen viritetty psykologinen trilleri. Se on kertomus muistoista jotka eivät päästä otteestaan, ja teoista jotka voi sovittaa vain kuolema.

Yksinäinen saari. Joka yö kello kaksi laiturille ilmestyy sinitakkinen tyttö. Jokainen joka uskaltaa lähestyä häntä, kuolee.

Jessica Niemi on jälleen karmivan mysteerin äärellä.

Espoolaiskirjailija Max Seeck (s. 1985) on tehnyt nopean nousun maailman suosituimpien trilleristien joukkoon. Jessica Niemi -sarjan ensimmäisen osan käännösoikeudet myytiin yli neljäänkymmeneen maahan, ja se nousi The New York Timesin bestseller-listalle ensimmäisenä suomalaisena kirjana sitten Sinuhe egyptiläisen. Sittemmin Seeckin kirjat ovat roikkuneet myyntilistojen kärjessä myös Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa.
Laji Dekkarit ja trillerit
Formaatit Kirja
EAN 9789520443191
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789520443191
Opetusmateriaali 0
Sarja Jessica Niemi
Koko 358
Kirjailija Max Seeck
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja