Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Ohjaus on kuin tekisi palapeliä

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Ohjaus on kuin tekisi palapeliä

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

35 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    12-23 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Viihde
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Aikuisopiskelijan ohjaus näyttäytyy ammattikorkeakoulun arjessa monimuotoisena ja pala palalta rakentuvana kokonaisuutena. Metaforisena ilmaisuna aikuisopiskelijan ohjaus rinnastuu ohjaajan näkökulmasta palapelin kokoamiseen - aikuisopiskelijan ohjaus on kuin tekisi palapeliä.

Kuva ohjauksesta muotoutuu ja täsmentyy erilaiseksi näkökulmasta riippuen. Julkaisuun on koottu näkökulmia aikuisopiskelijan ohjauksesta sekä teoreettisesti tarkasteltuna että käytännön työtä ja sen reunaehtoja jäsentäen.

Artikkelien kirjoittajat osallistuvat omalta osaltaan aikuisohjauksesta käytävään keskusteluun. Julkaisussa hahmotellaan aikuisopiskelijan ohjauksen palapelin kokonaisuutta, jossa kaikki palat tuntuvat liittyvän toinen toisiinsa. Toivomme, että kokonaiskuva alkaa hahmottua ja keskustelu aikuisopiskelijan ohjauksesta lisääntyy.

Julkaisu on syntynyt Opetusministeriön rahoittamassa hankkeessa Aikuisopiskelijan ohjaus ammattikorkeakoulussa. Hankkeessa paneudutaan aikuisohjaukseen ja sen kehittämiseen yhteistyössä eri ammattikorkeakoulujen kesken.
Laji:
Viihde
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789516040861
Julkaisija:
Karelia-ammattikorkeakoulu
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789516040861
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun julkaisuja. C Raportteja
Koko:
86

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>