Palaa ylös
Ohjaajan hätävara

1 / 1

Ohjaajan hätävara

Mika Saranpää

46,40 €
Julkaisu "Ohjaajan hätävara - Osaamisen tunnistamisen ja työstä oppimisen ohjaamisen työkaluja ammattikorkeakoulututkintojen tekijöille" tarjoaa mahdollisuuksia oppimistoiminnan ohjaamiseen työorganisaatiossa sekä työstä oppimisen merkityksen konkret
  • Viihde, Lastenhoito ja kasvatus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Mika Saranpää
Lue lisää
Julkaisu "Ohjaajan hätävara - Osaamisen tunnistamisen ja työstä oppimisen ohjaamisen työkaluja ammattikorkeakoulututkintojen tekijöille" tarjoaa mahdollisuuksia oppimistoiminnan ohjaamiseen työorganisaatiossa sekä työstä oppimisen merkityksen konkretisoimiseen toiminnaksi. Julkaisussa avataan näkökulmia ammattikorkeakoulututkintojen tekemiseen ja toisaalta työorganisaation strategisesti tärkeän osaamisen kehittämiseen. Julkaisu tarjoaa myös käytännön työkaluja, joita voidaan käyttää työstä oppimisen ohjaamisessa, työelämän ja ammattikorkeakoulujen toiminnallisissa rajapinnoissa.

Julkaisu on suunnattu pääasiassa heille, jotka ovat tekemisissä aikuisten, työssä käyvien, ammattikorkeakoulututkintoja suorittavien opiskelijoiden kanssa, mutta julkaisusta voivat hyötyä kaikki niin osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta kuin työstä oppimisen ohjaamisesta kiinnostuneet.

Julkaisun taustalla on HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun koordinoima, yhteistyössä Finanssi- ja vakuutuskoulutus FINVAn kanssa toteutettu Ramona-projekti, jossa vakuutus- ja rahoitusalalla työskenteleville, merkonomin tutkinnon suorittaneille aikuisille tuotettiin mahdollisuus suorittaa tradenomin tutkinto muuntokoulutuksena työn yhteydessä opiskellen. Projektissa on siis käytännössä kehitelty ja tehty sitä, mitä tässä julkaisussa käsitellään.
Laji Viihde Lastenhoito ja kasvatus
Formaatit Kirja
EAN 9789525685114
Julkaisija Haaga-Helia
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789525685114
Opetusmateriaali 0
Sarja Haaga-Helia Kehitt.rap. 3/2007
Koko 95
Kirjailija Mika Saranpää
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja