Palaa ylös
StreetFood Korea

1 / 1

StreetFood Korea

Mikko Takala, Sami Rekola

(1 arvostelu)
24,30 €
Kuinka teen täydellisen kimchin? Mitä on KFC korealaisittain? Kuka on Gangnamin kovin kokki? Mistä saa Busanin parasta katuruokaa? Lähde löytöretkelle hurjaan suosioon nousseen korealaisen keittiön mausteiseen maailmaan. Aasiaa ja Amerikkaa ristiin
  • Keittokirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Mikko Takala, Sami Rekola
Lue lisää
Kuinka teen täydellisen kimchin? Mitä on KFC korealaisittain? Kuka on Gangnamin kovin kokki? Mistä saa Busanin parasta katuruokaa? Lähde löytöretkelle hurjaan suosioon nousseen korealaisen keittiön mausteiseen maailmaan.

Aasiaa ja Amerikkaa ristiin rastiin retkeilleen Street Food -kirjan tekijät kattavat nyt pöytään ikonisimmat korealaiset ruuat bibimbabista seesami-possuun. Tutuksi tulevat myös miljoonametropoli Soulin ja rannikkokaupunki Busanin kuumimmat katuruokakuppilat ja rennot baarit, joissa kupin kallistelua siivittää aina anju, herkullinen pikkupurtava.

Kirja esittelee ja kertaa korealaisen keittiön peruspilarit gochugarusta doenjangiin sekä reseptit, joiden avulla autenttiset maut onnistuvat kotikeittiössä.
Laji Keittokirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789523216204
Julkaisija readme.fi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789523216204
Opetusmateriaali 0
Koko 293
Kirjailija Mikko Takala Sami Rekola
M

Marjatellervo

vuosi sitten

Poikkeuksellisen kiinnostava reseptikirja, huolellisesti ja esteettisen kauniisti toteutettu. Lainasin kirjan ensin kirjastosta, mutta pian jo tilasin oman kirjan.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.