Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Suomalaisuutta veistämässä

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Minna Kettunen

309,50 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Taide
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Minna Kettunen
Köyhän, lahjakkaan ja ahkeran maalaispojan huima matka kansakunnan kaapin päälle Pariisin maailmannäyttelyn 1899 kautta mm. Sibeliuksen muotokuvan ja Minna Canthin patsaan tekijäksi. Eemil Halonen (1875-1950) oli suomalaisuuden jykeväkätinen rakentaja. Miten Kalevala Korun synty liittyy häneen erottamattomasti? Miksi Lönnrotin patsaan kilpailu oli hänelle niin dramaattinen? Miten hän pelasti tuotansonsa eli kipsiveistokset Helsingin suurpommituksista 1944? Kertomukseen mahtuu huumoria ja romantiikkaa. Suurteosta elävöittävät hänen perheensä, ystäviensä, asiakkaidensa ja yhteistyökumppaniensa kijreet sekä runsas kuvitus. Upean ulkoasun graafinen suunnittelu Pekka Krankka.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789520403768
Julkaisija:
Tammi
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789520403768
Opetusmateriaali:
0
Koko:
392
Kirjailija:
Minna Kettunen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.