Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kasvitaudit viheralueilla

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Päivi Parikka

55,20 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Puutarha
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Päivi Parikka
Taimistoviljelijät ry:n uutuuskirja:

Kasvitaudit viheralueilla - puut, pensaat, perennat, ryhmäkasvit, sipulikasvit ja nurmikot

Taimistoviljelijät ry:n julkaisemaan Kasvitaudit viheralueilla - kirjaan on koottu keskeisimmät maassamme viheralueilla esiintyvät kasvitaudit, joita voi löytyä puilla, pensailla, perennoilla, ryhmäkasveilla, sipulikasveilla ja nurmikoilla. Lisäksi kuvataan karanteeni- ja laatutaudit, joista meillä ei vielä kaikkia onneksi ole havaittu. Laajan kansainvälisen kasvikaupan vuoksi nekin on syytä tunnistaa. Kirjassa kasvitaudit käsitellään tautiryhmittäin yleisesti sekä kasvilajeittain. Tautien tunnistaminen on välttämätön edellytys onnistuneelle ja tarpeenmukaiselle torjunnalle.

Hyvä kasvinterveys on keskeinen perusta kestävälle ja toimivalle viheralueelle. Tämä kirja on tarkoitettu viljelijöille, puutarhakaupalle sekä koko viheralan ammattikunnalle suunnittelijoista kunnossapitoon.
Kasvitaudit aiheuttavat viheralueilla joskus merkittäviäkin vahinkoja. Lisäksi ilmaston lämpenemisen ja runsaan kansainvälisen kasvikaupan myötä meille on kotoutumassa aivan uusia tauteja. Tämä lisää huomattavasti tarvetta parantaa kasvitautien oireiden ja tuhojen tunnistamista, mikä on ehdoton edellytys tarpeenmukaiselle torjunnalle ja ennaltaehkäisylle sekä leviämisen estämiselle.

Käytettävä kasvivalikoima viheralueilla on erittäin laaja, mikä lisää tuntuvasti haasteita viheralalla työskenteleville. Tämän kirjan valmistuminen tuo helpotusta tähän tilanteeseen. Suurin kiitos siitä kuuluu Päivi Parikalle, jonka pitkä ura viheralueiden kasvien tautien tutkimuksessa on mahdollistanut tämän tietopaketin syntymisen. Sanallisten kuvausten lisäksi valokuvat ovat tärkeitä tautien tunnistamisessa.
Laji:
Puutarha
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789527126066
Julkaisija:
Taimistoviljelijät
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789527126066
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Puutarhaliiton julkaisu
Koko:
98
Kirjailija:
Päivi Parikka

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.