Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Hyvä Hankaus 2.0

Kirja

55,90 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Teatteri
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Hyvä hankaus 2.0 avaa teatterilähtöisen työskentelyn mahdollisuuksia ja käyttöalueita. Kirja kiinnittyy taiteen itseisarvosta käytävään keskusteluun ja tuo tähän aikalaisnäkemyksen teatterin kietoutumisesta yhteiskunnallisiin ja taloudellisiin rakenteisiin sekä taiteen ja taidelähtöisen työskentelyn mahdollisuuksista vaikuttaa ihmisten elämään. Hyvä hankaus 2.0 lähestyy teatterin tarjoamaa oppimispotentiaalia perinteistä taidekontekstia laajemmin. Se suuntaa huomion toimintaan erilaisissa yhteisöissä ja laitoksissa, koulutustilaisuuksissa ja kehittämishankkeissa. Aihepiirin moninaisuudesta kertoo myös tähän tekemisen tapaan liittyvien käsitteiden kirjo, jota kirja avaa neljässä luvussa. Teatteri uusissa ympäristöissä tarkastelee soveltavan teatterin lyhyttä historiaa Suomessa ja taiteilijaidentiteettiä tässä muutoksessa, tarjoaa ajatuksen draamatyöskentelystä paikkana ymmärtää toisten tapaa ajatella ja mahdollisuuden oppia heiltä.

Teatteri ja oppiminen lähestyy teatterilähtöistä työskentelyä laajasti oppimisen välineenä ja merkitysten rakentajana mm. esimieskoulutuksessa ja yrittäjäkasvatuksessa, maahanmuuttajien kieltenopetuksessa ja sosiaalisten taitojen kehittämisessä sekä muistisairauksien kohtaamisessa. Teatteri ja työ pohtii teatterin tarjoamia mahdollisuuksia tiedon muodostumisessa työyhteisöissä ja rooleja poliittisessa päätöksenteossa sekä avaa forum-teatterin soveltamista työyhteisön ongelmien peilinä. Teatteri ja muutos kuvaa kirjoittajien omien polkujen etsimistä ja kiinnittymistä teatterityöskentelyyn ja oppimiseen sen aikana. Tarjolla on aikalaistodistuksia siitä, mitä tapahtuu kun draamalle antaa pikkusormensa. Artikkelien kirjoittajat ja kuvittaja ovat olleet omalta osaltaan mukana vaikuttamassa ja tulleet vaikutetuiksi teatterilähtöisen työskentelyn edetessä moneen suuntaan rönsyillen.
Laji:
Teatteri
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526670416
Julkaisija:
Draamatyö
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526670416
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Taideyliopisto Kokos-julkaisusarja
Koko:
409

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .