Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ikuinen lahjasi on tämä maa

Pekka Kuokkala

Kirja

75,80 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Pekka Kuokkala
Tämä kirja käsittelee akateemikko, säveltäjä Joonas Kokkosen elämää, toimintaa ja sävellystuotantoa. Se jakautuu kahteen osaan, varsinaiseen elämäkertaan ja teosanalyysiin. Kirja sisältää mm. varhaiset sävellykset, kirjeenvaihtoa säveltäjän ja oopperalaulaja Martti Talvelan kanssa sekä kirjailija Lauri Kokkosen ja säveltäjän välillä. Näin täydentyy kuva oopperasta Viimeiset Kiusaukset ja etenkin sen taustoista ja varhaisvaiheista. Kirjassa on yli 170 nuottiesimerkkiä vuosien 1936-1987 välillä ja kymmeniä lkaavioita. Se sisältää pitkittäisleikkauksen Kokkosen säveltäjäkehityksestä eri vuosikymmeninä.
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529381074
Julkaisija:
Kuokkala Pekka
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529381074
Opetusmateriaali:
0
Koko:
393
Kirjailija:
Pekka Kuokkala

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .