Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Mikä pilasi Suomen vesistöt

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Mikä pilasi Suomen vesistöt

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Pekka Viherä

18,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Ympäristö
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Pekka Viherä
Tutkimus kuvaa vallanpitäjien päätöksistä tapahtuneita Suomen vesistöjä ja rannikkoja vakavasti vaurioittavia tekoja viime vuosisadalla.

Ympäristön vahingoittumiseen kansalaiset on elintapoineen ja elintarviketuotantoineen leimattu syylliseksi. Kirjassa on todistusaineistoa, tämä ei voi olla totta. Itämeren rehevöitymiseen ja Suomen järvien muuttumiseen mutaisiksi, tummavetisiksi, rehevöityneiksi ja huonosti kalaa tuottaviksi on löytynyt aivan muu todennäköinen toiminta.
Laji:
Ympäristö
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529436309
Julkaisija:
Viherä Pekka
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529436309
Opetusmateriaali:
0
Koko:
78
Kirjailija:
Pekka Viherä

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.