Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Kansallispuistot tutuiksi Suomi

1 / 1

Kansallispuistot tutuiksi Suomi

Mikko Sorsa, Pepe Forsberg

29,90
31 €
Retkitunnelmaa, kuvia, tietoa ja vinkkejä kaikille kansallispuistojen ystäville! Uudistettu retkeilyopas esittelee kaikki Suomen 41 kansallispuistoa ja viisi valtion retkeilyaluetta. Uutena puistona mukana on vasta perustettu Sallan kansallispuisto,
  • Ulkoilu
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Mikko Sorsa, Pepe Forsberg
Lue lisää
Retkitunnelmaa, kuvia, tietoa ja vinkkejä kaikille kansallispuistojen ystäville!

Uudistettu retkeilyopas esittelee kaikki Suomen 41 kansallispuistoa ja viisi valtion retkeilyaluetta. Uutena puistona mukana on vasta perustettu Sallan kansallispuisto, jonka tunnelmaa ja reittejä esitellään tekstein, kuvin ja kartoin. Retkeilyalueista mukana ovat Evo, Ruunaa, Iso-Syöte, Kylmäluoma ja Oulujärvi.

Uutuutena kirjaan on koottu suosituksia ja top-listoja erityyppisistä kohteista. Suositusten avulla jokaisen on helppo löytää uusia retkeilykokemuksia ja luontoelämyksiä kauniista kansallispuistoistamme. Myös kaikkien kansallispuistojen ja retkeilyalueiden tiedot on päivitetty vastaamaan vuoden 2022 tietoja.

Kansallispuistot tutuiksi Suomi antaa kiinnostavaa tietoa puistojen luonnosta ja historiasta sekä retkeilyreiteistä. Yleiskartat jokaisesta puistosta ja retkeilyalueesta helpottavat omien luontoseikkailujen suunnittelua. Lukunauhan avulla on helppo jättää merkki tärkeälle sivulle. Kirja on upea teos kansallispuistoissa retkeilevälle tai siitä haaveilevalle.

Pepe Forsberg ja Mikko Sorsa ovat molemmat kuin kotonaan luonnossa ja viettäneet lukemattomia päiviä kansallispuistojen poluilla. Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtajana työskentelevän Forsbergin perustamassa Kansallispuistot tutuiksi -Facebook-ryhmässä on jo yli 200 000 jäsentä.
Laji Ulkoilu
Formaatit Kirja
EAN 9789522667496
Julkaisija Karttakeskus
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789522667496
Opetusmateriaali 0
Koko 352
Kirjailija Mikko Sorsa Pepe Forsberg
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja