Palaa ylös
Pohjoinen puhtaus

1 / 1

Pohjoinen puhtaus

34,50 €
Lapin tutkimusseura on edistänyt jo yli 50 vuoden ajan lappilaista tieteellistä ja ennen kaikkea poikkitieteellistä keskustelua ja tutkimusta. Toimintamuotoja ovat ajankohtaisten luentosarjojen ja seminaarien järjestäminen, seuran oma aktiivinen koko
  • Viihde, Ympäristö
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Lue lisää
Lapin tutkimusseura on edistänyt jo yli 50 vuoden ajan lappilaista tieteellistä ja ennen kaikkea poikkitieteellistä keskustelua ja tutkimusta. Toimintamuotoja ovat ajankohtaisten luentosarjojen ja seminaarien järjestäminen, seuran oma aktiivinen kokoustoiminta ja tieteellinen julkaiseminen.

Acta Lapponica Fenniae on seuran tieteellinen julkaisusarja, joka ilmestyy 1-2 kertaa vuodessa. Tämä järjestyksessään 24. Acta käsittelee Lapin ympäristön tilaa eri tieteenalojen näkökulmista niin kotimaisesti kuin eurooppalaisesti vertailtuna. Kirja pyrkii valottamaan Lapin luonnonvarojen ja maankäytön mahdollisuuksia sekä mahdollisia uhkia eri alojen asiantuntijoiden kirjoittamien artikkelien muodossa. Artikkelien laatimisessa on pyritty hyödyntämään mahdollisimman paljon yleistajuisia, helposti saatavilla olevia lähteitä. Kiireinen lukija hyötynee eniten kuviin ja tiivistelmiin perehtymisestä.

Toivomme, että kirja antaa käyttökelpoista perustietoa ja rohkaisee tiedon hyödyntämiseen opetuksessa, Lapin markkinoinnin ja elinkeinoelämän kehittämisessä sekä Lapin ympäristön vaalimisessa.
Laji Viihde Ympäristö
Formaatit Kirja
EAN 9789519327624
Julkaisija LAPIN TUTKIMUSSEURA
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789519327624
Opetusmateriaali 0
Sarja Acta Lapponica Fenniae
Koko 104
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja