Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Hyvvää!

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Mikko Joona, Pirjo Silveri

42,60 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 5 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Keittokirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Mikko Joona, Pirjo Silveri
HYVVÄÄ! kutsuu meidät kiertomatkalle Sastamalan ruokaperinteeseen. Oppaina meillä on kaiken kokenut pitokokki ja laaja joukko tämän hetken ruoka-ammattilaisia.

HYVVÄÄ! näyttää, mitä Sastamalassa on pruukattu syödä. Mitä on syöty arkena, mitä juhlissa. Miten vanhat pitoruoat tehtiin ja ketkä ne tekivät? Mitä Sastamalassa nykyään syödään ja tarjotaan vieraille? Mitä täällä osataan, mitä täältä viedään muualle?

HYVVÄÄ! houkuttelee meitä pohtimaan, miten me jatkamme omaa ruokaperinnettämme. Mitkä ovat rakkaimmat ruokamuistomme? Mitä niistä haluamme siirtää lapsillemme ja lapsenlapsillemme?
Laji:
Keittokirjat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525940558
Julkaisija:
Warelia
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525940558
Opetusmateriaali:
0
Koko:
181
Kirjailija:
Mikko Joona
Pirjo Silveri

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.