Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Elämää Puu-Tourulassa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Raimo Rajanen

26,20 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Historia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Raimo Rajanen
Puu-Tourula oli Jyväskylän omaleimaisin asuinalue. Tourula ei muistuttanut lainkaan kaupunkia. Teollisuustyöväestön ja rautatieläisten pääosin asuttama kaupunginosa oli kuin maalaiskirkonkylä omine kauppaliikkeineen, kirkonkylä ilman kirkkoa, ilman koulurakennusta, ilman seurojen- tai työväentaloa. Puu-Tourula oli rakentunut varsin suppealle kolmiomaiselle Tourujoen, Tourulantien ja Kankaan tehtaan rajoittamalle alueelle, minne isot ja pienet puutalot olivat hakeutuneet oman mielensä mukaiseen järjestykseen ilman ahtaita kaavamääräyksiä. Alue oli vehreä ja pihat puutarhamaisia. Tämä idylli katosi muuta-ma vuosikymmen sitten eikä siitä ole yhtäkään puutaloa jäljellä.
Raimo Rajanen syntyi puu-Tourulassa vuonna 1940 ja asui siellä lähes neljännesvuosisadan. Rajanen on neljännen polven tourulalainen. Isomummo Eeva Rajanen oli muuttanut lapsineen Tourulaan 1900-luvun alussa. Raimo Rajasen ja hänen ystäviensä teksteissä ja kuvissa kadonnut puu-Tourula herää henkiin.
Laji:
Historia
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529439362
Julkaisija:
Digipaino Kirjaksi.Net
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529439362
Opetusmateriaali:
0
Koko:
161
Kirjailija:
Raimo Rajanen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.