Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 5

    %

Neulos

1 / 1

Neulos

Reetta Pellikka

22,90

-5%

24 €
Reetta Pellikan inspiroiva teos Neulos on minimalistinen, moderni ja raikas neulekirja, jonka ohjeet sopivat niin aloittelevalle kuin kokeneellekin neulojalle. Jokainen kirjan kahdestakymmenestä skandinaavisesta neulontaohjeesta on tehty kotimaisi
  • Neulonta
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Reetta Pellikka
Lue lisää
Reetta Pellikan inspiroiva teos Neulos on minimalistinen, moderni ja raikas neulekirja, jonka ohjeet sopivat niin aloittelevalle kuin kokeneellekin neulojalle. Jokainen kirjan kahdestakymmenestä skandinaavisesta neulontaohjeesta on tehty kotimaisista, eettisesti tuotetuista langoista.

Raikasta skandinaavista muotia itse neuloen.

Neulos opastaa hitaan muodin maailmaan ja tarjoaa vaatteita ja asusteita jokaiseen vuodenaikaan.

Neuloessa saa keskittyä vain yhteen asiaan ja luoda omaan tyyliin sopivia luottovaatteita. Neulo vaatekaappiisi uniikkeja, kestäviä ja ekologisia vaatteita. Itse tehty on aina muodissa ja juuri sellainen kuin haluat. Neulos sisältää parikymmentä uutta, helppoa ja minimalistista neuleohjetta. Olit sitten aloittelija tai kokeneempi neuloja, nämä ohjeet on luotu kaikille, jotka rakastavat moderneja, skandinaavisia ja yksinkertaisia neuleita. Kirjan neuleet neulotaan kotimaisista, eettisesti tuotetuista langoista.

Reetta Pellikka tunnetaan rknits-brändistä ja moderneista ja skandinaavisista neuleohjeista. Norjassa asuva Reetta on jakanut neuleitaan sosiaalisessa mediassa ja nettisivuillaan, ja hänen tavoitteenaan on luoda neuleohjeita, jotka kuka vain voi neuloa.
Laji Neulonta
Formaatit Kirja
EAN 9789520441807
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789520441807
Opetusmateriaali 0
Koko 156
Kirjailija Reetta Pellikka
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja