Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 9

    %

Kuusenkerkistä koivunmahlaan

1 / 1

Kuusenkerkistä koivunmahlaan

Riina Karvonen

20,90

-9%

23 €
Kuusenkerkät, koivunmahla, leikkohavut, pakurikääpä ja pihka. Siinä esimerkkejä niin sanotuista erikoisluonnontuotteista. Niitä saa kerätä vain metsänomistajan luvalla, mutta niiden keruu ei estä puuntuotantoon tähtäävää metsänkasvatusta. Kuusenkerk
  • Maa- ja metsätalous
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Riina Karvonen
Lue lisää
Kuusenkerkät, koivunmahla, leikkohavut, pakurikääpä ja pihka. Siinä esimerkkejä niin sanotuista erikoisluonnontuotteista. Niitä saa kerätä vain metsänomistajan luvalla, mutta niiden keruu ei estä puuntuotantoon tähtäävää metsänkasvatusta.

Kuusenkerkistä koivunmahlaan - Lisäansioita omasta metsästä kokoaa tuoreen tiedon aiheesta. Kirja etenee luonnontuote kerrallaan ja kertoo paitsi tuotteen keruusta myös hintatasosta sekä siitä, millaisia kuluttajatuotteita siitä valmistetaan. Elintarvike- ja kosmetiikkateollisuus käyttävät yhä enemmän erikoisluonnontuotteita. Koska niiden keruu on Suomessa pienimuotoista, monet yritykset joutuvat tuomaan raaka-ainetta ulkomailta.

Riina Karvosen kirjoittama teos on suunnattu erityisesti metsänomistajille, jotka harkitsevat uudenlaista liiketoimintaa. Erikoisluonnontuotteiden keruu onnistuu myös ulkopuoliselta yrittäjältä, jos hänellä on metsänomistajalta saatu lupa. Luonnontuotteita käyttäville yrityksille kirja avaa metsänomistajien näkökulmia ja raaka-ainetuotannon haasteita.
Laji Maa- ja metsätalous
Formaatit Kirja
EAN 9789523381063
Julkaisija Tapio
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789523381063
Opetusmateriaali 0
Koko 120
Kirjailija Riina Karvonen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja