Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Emil Aaltosen taideaarteet

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Emil Aaltosen taideaarteet

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Minerva Keltanen, Riitta Konttinen

61,40 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Taide
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Minerva Keltanen, Riitta Konttinen
Kirjan tekstiosan kirjoittajat ovat taidehistorioitsija ja Kansallismuseon näyttelypäällikkö Minerva Keltanen, taidehistorian professori emerita Riitta Konttinen, FM, Tampereen taidemuseon näyttelypäällikkö Tapani Pennanen, taidehistorioitsija Anne-Maria Pennonen, taidehistorioitsija, Ateneumin taidemuseon apulaismuseonjohtaja emerita Helmiriitta Sariola, taidehistorioitsija FT, WSOY:n kirjallisuussäätiön taidekokoelmavastaava Hannele Selkokari ja FT, taidehistorian dosentti Ulla Vihanta. Nämä asiantuntijoiden kirjoittamat artikkelit luovat mielenkiintoisia näkökulmia kokoelman taiteilijoihin ja kokoelman teoksiin. Kirja on runsaasti kuvitettu, sisältäen 74 kuvasivua. Teosvärikuvia täydentävät 1940-luvun lopulla Emil Aaltosen kodista Pyynikinlinnasta otetut mustavalkoiset interiöörikuvat. Julkaisu on lankasidottu, kovat, puoliranskalaiset kannet, joissa soft-touch laminointi Julkaisun graafinen suunnittelu: arkkitehti Hannele Grönlund Kirjapaino: Lönnberg Print & Promo, 2014
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529935178
Julkaisija:
Emil Aaltosen Säätiö/Teollisen kulttuurin tutkimusrahasto
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529935178
Opetusmateriaali:
0
Koko:
119
Kirjailija:
Minerva Keltanen
Riitta Konttinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.