Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Jalkapallotaktiikat

1 / 1

Jalkapallotaktiikat

23,10 €
Vuoden urheilukirja 2021 -finalisti. "Jalkapallotaktiikat - Ymmärrä futista paremmin" on kuvitettu jalkapallon taktiikan peruskirja. Jalkapallo on maailman suosituin peli niin harrastajien kuin katsojienkin määrällä mitattuna. Nykyjalkapallo on hyvi
  • Palloilulajit
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Sami Kolamo, Tommi Wallenius
Lue lisää
Vuoden urheilukirja 2021 -finalisti.

"Jalkapallotaktiikat - Ymmärrä futista paremmin" on kuvitettu jalkapallon taktiikan peruskirja. Jalkapallo on maailman suosituin peli niin harrastajien kuin katsojienkin määrällä mitattuna. Nykyjalkapallo on hyvin taktista, joten myös penkkiurheilija törmää televisiosta ottelua katsellessaan vaikeilta tuntuviin termeihin, ilmaisuihin ja kuvioihin.

Kirjassa esitellään selkeästi ja järjestelmällisesti jalkapallon taktiset kuviot, peliryhmitykset historioineen, pelipaikat ja erilaiset pelitilanteet. Teos sisältää selitykset jalkapallon keskeisistä käsitteistä, periaatteista ja ilmaisuista.
Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ymmärtää jalkapalloa: penkkiurheilijoille, pelaajille ja valmentajille sekä heidän läheisilleen.

Sami Kolamo on opettaja, tutkija ja pitkän linjan jalkapallomies, joka on myös väitellyt jalkapallon MM-kisoista. Tommi Wallenius työskentelee päivät tietokirjojen kanssa ja viettää iltojansa futiksen parissa. Kirjan runsaan kuvituksen ovat tehneet Sarjakuva-Finlandialla palkittu sarjakuvakäsikirjoittaja Pauli Kallio ja Puupäähattu-palkittu sarjakuvataiteilija Pentti Otsamo.
Laji Palloilulajit
Formaatit Kirja
EAN 9789517687843
Julkaisija VASTAPAINO
Sidottu Muu
Kieli Finnish
ISBN 9789517687843
Opetusmateriaali 0
Koko 168
Kirjailija Sami Kolamo Tommi Wallenius
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja