Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Immu – Pokevuodet

1 / 1

Immu – Pokevuodet

Mika Ilmén

23,90
Mika "Immu" Ilménin tarinointi jatkuu, ja nyt hän viihdyttää meitä teoksellaan Immu - Pokevuodet kertomalla tarinoita takavuosiltaan portsarin roolissa Helsingin suosituimmissa baareissa. Rosoisia juttuja Helsingin yöstä Immu - Pokevuodet
  • Muistelmat ja elämäkerrat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Mika Ilmén
Lue lisää
Mika "Immu" Ilménin tarinointi jatkuu, ja nyt hän viihdyttää meitä teoksellaan Immu - Pokevuodet kertomalla tarinoita takavuosiltaan portsarin roolissa Helsingin suosituimmissa baareissa.Rosoisia juttuja Helsingin yöstä

Immu - Pokevuodet jatkaa Mika ”Immu” Ilménin rikollisen viihdyttävää tarinaa ja kertoo hänen vuosistaan Helsingin suosituimpien baarien ovilla.

Entisenä Cannonballin asekersanttina tunnetuksi tullut Mika ”Immu” Ilmén toimi vuosituhannen vaihteessa, ennen vuosiaan järjestäytyneessä rikollisuudessa toisenlaisessa ammattikunnassa: eteisvahtimestarina, joita tutummin myös portsareiksi tai pokeiksi kutsutaan. Työssään Immu tasapainoili lain rajoilla, usein laittomalla puolella.

Immu työskenteli ovimiesalalla yhteensä 18 vuotta. Siinä ajassa hän perusti edelleen toiminnassa olevan portsariyrityksen, jolla oli parhaimmillaan palkkalistoillaan satoja työntekijöitä. Immu aloitti työskentelyn pienten lähiöbaarien ovilla, mutta eteni pikkuhiljaa Helsingin keskustan tunnetuimpien illanviettopaikkojen portinvartijaksi. Immun firmassa portsarien ansiot olivat huippuluokkaa: tippien lisäksi ansioita kerryttivät useaan kertaan myydyt liput ja huumekauppa. Niinpä tunnettujen yökerhojen oville pääsystä perittiin kynnysrahaa, joka saattoi olla nykyrahassa useita tuhansia euroja.

Sami Lotilan toimittama Immu - Pokevuodet on jo tutuksi tullutta Immua: värikkään humoristista kerrontaa karusta elämästä alamaailmassa. Portsarin työssä ei voinut välttyä yllättäviltä tilanteilta ja väkivallalta, ja joskus ovilla sattuneiden yhteenottojen jälkiselvittelyihin tarvittiin myös moottoripyöräkerholaisten apua.
Laji Muistelmat ja elämäkerrat
Formaatit Kirja
EAN 9789523766563
Julkaisija Bazar
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523766563
Opetusmateriaali 0
Sarja Immu
Koko 236
Kirjailija Mika Ilmén
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja