Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Tietoisuustaidot

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Tietoisuustaidot

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Sari Laine

22,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Itsensä kehittäminen
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Sari Laine
Uudistettu painos aiemmin ilmestyneestä Tunteen ja älyn liitto -kirjasta
Mitä kiire ja stressi todella tekevät mielellemme ja kehollemme? Entä mitä kiire ja stressi merkitsevät yrityksen toiminnalle? Tiedämmekö riittävästi stressin vaikutuksesta sairauksiin?
Tietoisuustaidot kertoo uusinta tutkimustietoa hyödyntäen, mitä on tietoinen läsnäolo, miten tunnistaa ego, miksi kannattaa tavoitella onnellisuutta, millainen vaikutus tunteilla on terveyteen ja miksi mainonta luo väärän kuvan rakkaudesta. Kirja osoittaa, mikä on ruokavalion, levon ja liikunnan merkitys tasapainon löytämisessä ja mitä eheytyminen yhteiskunnassa ja ihmisessä tarkoittaa.
Itsetuntemuksen lisääminen vaikuttaa moniulotteisesti omaan ja koko yhteiskunnan toimintaan. Tietoisuustaidot esittelee menetelmiä, joiden avulla voit oppia tiedostamaan laajemmin mielesi ja kehosi toimintaa, parantamaan tunnhallinnan taitojasi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Loppitiloksena voimme elää tervettä ja energistä arkista elämää.
Laji:
Itsensä kehittäminen
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522607065
Julkaisija:
Viisas Elämä
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522607065
Opetusmateriaali:
0
Koko:
300
Kirjailija:
Sari Laine

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.