Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Islam 4-6 luokkalaisille

1 / 1

Islam 4-6 luokkalaisille

Sari Medjadji

19
Tämän kirjan aiheet liittyvät hyviin tekoihin ja muiden tunteiden huomioonottamiseen. Islamin perusteista käydään läpi muun muassa aikomuksen uskonnollinen merkitys ja puhtauden tärkeys islamissa. Oppilaat saavat tietoa Suomen muslimeista ja profeeta
  • Lasten ja nuorten tietokirjat, Aineopetus
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Suomi
  • Sari Medjadji
Lue lisää
Tämän kirjan aiheet liittyvät hyviin tekoihin ja muiden tunteiden huomioonottamiseen. Islamin perusteista käydään läpi muun muassa aikomuksen uskonnollinen merkitys ja puhtauden tärkeys islamissa. Oppilaat saavat tietoa Suomen muslimeista ja profeetan (SAWS) tärkeimmistä kumppaneista. Vuoden islamin opinnoissa painotetaan yksilön vastuuta omista teoistaan, muistutetaan että rukous on henkilökohtainen asia. Tänä vuonna käydään myös läpi lasten oikeuksia ja muslimin vastuuta luonnosta ja ympäristöstä.

Kirja sopii käytettäväksi 1-2 ja 3-4 luokkalaisten keltaisen sarjan kirjojen kanssa. Kappaleiden aiheet ja sivunumerot ovat yhtenevät. Tämän on tarkoitus auttaa yhdysluokkaopetusta, jossa on oppilaita monilta eri luokkatasoilta samalla islamin tunnilla. 4- luokkalaisilla on monessa koulussa kaksi viikkotuntia uskontoa, sen vuoksi 4-luokkalaisille on kirjasarjassa kaksi kirjaa.
Laji Lasten ja nuorten tietokirjat Aineopetus
Formaatit Kirja
EAN 9789528062394
Julkaisija Books on Demand
Sidottu Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789528062394
Opetusmateriaali 0
Koko 74
Kirjailija Sari Medjadji
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja