Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Muotoilun avaimet älykkääseen teollisuuteen ja liiketoiminnan ketterään kehittämiseen

Kirja

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

38,50 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Taide
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
Muotoilun muutos liiketoiminnassa ja teollisuudessa on ollut huomattavaa viimeiset kaksi vuosikymmentä. Muotoilun keinot ja rooli ovat muuttuneet huomattavasti koneiden ja laitteiden muodonannosta monenlaisten digitaalisten sovellusten ja järjestelmien muotoiluun, tuote- ja palvelukonseptien todentamiseen ja kokeiluun.

Teos on käsikirja muotoilun hyödyntämisestä uusissa älykkäissä teollisuuden prosesseissa ja palveluliiketoiminnassa. Kirja avaa liiketoiminnan kehittämistä vuorovaikutuksen suunnittelun, palvelumuotoilun, teollisen muotoilun ja strategisen muotoilun näkökulmista. Se pureutuu uusien ketterien suunnittelutapojen hyödyntämiseen osana tuote- ja palvelutestausta. Se haastaa perinteiset suunnitteluprosessit ja esittelee uusia avauksia, jotka nopeuttavat innovaatioiden syntymistä. Kirja jäsentää muotoiluprosessia uudesta näkökulmasta ottaen lähtökohdaksi ihmisten kokoisten asioiden muotoilun ja siirtyy siitä laajempien kokonaisuuksien muotoiluun.

Kirjassa ajankohtaiset eturivin suunnittelijat esittelevät menestyksekkäitä liiketoimintaa edistäneitä yritysesimerkkejä, joissa on hyödynnetty uutta älykästä teknologiaa sekä uudenlaisia suunnittelutapoja. Yritysesimerkeissä kuvataan mm. muotoilun soveltamista teollisten digitalisaatiota, robotisaatiota ja tekoälyä hyödyntävien suunnitteluprosessien ja kuluttajarajapinnassa toimivien sovellusten näkökulmista. Kirja sisältää hyviä esimerkkejä prosesseista ja ketteristä työtavoista. Yrityskeissien kirjoittajat esittelevät muotoilun jalkauttamista osaksi yritysten toimintaa ja avaavat näkökulman sekä pieniin että suuriin yrityksiin.

Kirja on suunnattu muotoilu- ja suunnittelualoihin linkittyvien johtamisen, markkinoinnin, palveluliiketoiminnan ja innovaatio- ja kehittämistoiminnan asiantuntijoille, opettajille ja opiskelijoille muotoilun merkityksen ja hyödyntämisen näkökulmista.

Kirja sisältää kaikille avoimen, QR -koodilla avautuvan haastatteluosion, jossa haastatellaan kolmea eturivin muotoilujohtajaa.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522382641
Julkaisija:
Teknologiainfo Teknova
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522382641
Opetusmateriaali:
0
Koko:
358

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .