Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Hildur

1 / 1

Hildur

22,90 €

-15%

27 €
Satu Rämön kirjoittaman Hildur-dekkarisarjan ensimmäisessä osassa pääsemme tutustumaan rikosetsivä Hildur Rúnarsdóttiriin, joka johtaa kadonneiden lasten yksikköä ja kantaa mukanaan omia lapsuudentraumojaan. Toinen päähenkilö on suomalainen poliisih
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Satu Rämö
Lue lisää
Satu Rämön kirjoittaman Hildur-dekkarisarjan ensimmäisessä osassa pääsemme tutustumaan rikosetsivä Hildur Rúnarsdóttiriin, joka johtaa kadonneiden lasten yksikköä ja kantaa mukanaan omia lapsuudentraumojaan. Toinen päähenkilö on suomalainen poliisiharjoittelija Jakob Johanson. He lähtevät selvittämään erikoista rikostapausta, joka on kuorrutettu vanhoilla salaisuuksilla. Täydellinen dekkari kaikille Islanti-faneille ja nordic noirin ystäville!



Satu Rämö vie lukijansa Islannin vuonojen hämärään - eikä ruumiilta vältytä.

Hildur aloittaa Islannin syrjäisille vuonoille sijoittuvan dekkarisarjan, jossa kukin yrittää selviytyä parhaan kykynsä mukaan.

Lapsuudessaan traumatisoitunut rikosetsivä ja kadonneiden lasten yksikön päällikkö Hildur Rúnarsdóttir taistelee omaa ahdistustaan vastaan surffaamalla Atlantin kylmissä vesissä. Hildurin työpariksi saapuu suomalainen poliisiharjoittelija Jakob Johanson, joka on lähtenyt Islantiin pakoon omaa hankalaa elämäntilannettaan. Jakobkin huomaa pian, että kuvankauniilla vuonoilla on myös varjoisa puolensa: syrjäytyneet, hyväksikäyttäjät ja vallanhimoon langenneet.

Pian Hildur ja Jakob ovat keskellä omituista rikosvyyhtiä, kun vuosikymmeniä hämärässä olleiden salaisuuksien sumuverho alkaa vähitellen hälvetä. Kosto on ainakin ajatuksena suloinen, mutta ratkaiseeko se lopulta mitään?

Hildur aloittaa päähenkilönsä nimeä kantavan, nordic noirin hengelle uskollisen dekkarisarjan, jossa on ripaus islantilaista mystiikkaa.

Satu Rämö (a. 1980) on Islannissa asuva ekonomi ja kirjailija. Lukijat ovat rakastuneet hänen Islantiin sijoittuviin matkakirjoihinsa. Hildur on hänen ensimmäinen fiktiivinen teoksensa, ja se aloittaa Islannin mystisistä maisemista ja kesyttämättömästä luonnosta ammentavan dekkarisarjan. Päivätyönsä ohella Rämö höpöttelee minitarinoita vuonoilta omaan Instagramiinsa.
Laji Dekkarit ja trillerit
Formaatit Kirja
EAN 9789510479209
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510479209
Opetusmateriaali 0
Sarja Hildur
Koko 364
Kirjailija Satu Rämö
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja