Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Siggan ja Satun islantilaiset villapaidat

1 / 1

Siggan ja Satun islantilaiset villapaidat

Satu Rämö, Sigríður Sif Gylfadóttir

28,20
Neulesuunnittelija Sigríður Sif "Sigga" Gylfadóttirin ja Satu Rämön yhdessä suunnittelemia villapaitamalleja ja päähineitä mm. Léttlopia, Alafosslopia, ohutta Einband-villalankaa ja hahtuvalanka Plötulopia käyttäen. Kirjasta löytyy neulontaohje Sat
  • Neulonta
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Satu Rämö, Sigríður Sif Gylfadóttir
Lue lisää
Neulesuunnittelija Sigríður Sif "Sigga" Gylfadóttirin ja Satu Rämön yhdessä suunnittelemia villapaitamalleja ja päähineitä mm. Léttlopia, Alafosslopia, ohutta Einband-villalankaa ja hahtuvalanka Plötulopia käyttäen. Kirjasta löytyy neulontaohje Satu Rämön esikoisdekkari Hildurissa esiintyvään villapaitaan!Aito islantilainen villapaitakirja!

Neulesuunnittelija Sigríður Sif ”Sigga” Gylfadóttirin ja Satu Rämön yhteistuumin suunnittelemia villapaitamalleja islantilaisille langoille satujen saaren perinteitä kunnioittaen ja pilke silmäkulmassa.

Satu Rämö tarttuu yhdessä islantilaisen neulesuunnittelijaystävänsä Siggan kanssa neulontabuumiin ja tarjoaa 20 uutta kutkuttavan ihanaa neulemallia suoraan Islannin Länsivuonolta. Paitojen ohjeissa käytetään Léttlopia, Alafosslopia, ohutta Einband-villalankaa ja hahtuvalanka Plötulopia. Selkeiden ohjeiden lisäksi tarjoillaan tarinoita Islannin ”kansallisvaatteen” historiasta, islantilaisista neulojista, lampurien arjesta ja kerrotaan, milloin lampaita keritään ja milloin saadaan mitäkin lankaa. Osa malleista sopii hyvin aloittelevillekin neulojille ja paitamallien muokkausvinkit ilahduttavat kokeneempia neulojia. Kirjasta löytyy ohje myös Satu Rämön esikoisdekkari Hildurissa esiintyvään villapaitaan!

Satu Rämö on Islannissa asuva luova yrittäjä, kirjailija ja suosittu somevaikuttaja. Rämön islantilaista yhteiskuntaa ja perheensä elämää kuvaavat kirjat ovat saavuttaneet suuren suosion. Keväällä 2022 julkaistaan Rämön esikoisdekkari Hildur. Sigríður Sif Gylfadóttir on islantilainen moniosaaja: neulesuunnittelija, Ívaf-vaatemerkin perustaja ja fyysikko, joka opetti Satun neulomaan ensimmäisen perinteisen alhaalta ylös neulotun islantilaisen villapaitansa
Laji Neulonta
Formaatit Kirja
EAN 9789510487945
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510487945
Opetusmateriaali 0
Koko 158
Kirjailija Satu Rämö Sigríður Sif Gylfadóttir
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja