Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Saunan suunnittelu

1 / 1

Saunan suunnittelu

28,40
Millainen on hyvä suomalainen sauna? Mitä saunan suunnittelussa on otettava huomioon? Suomessa on noin 1,7 miljoonaa saunaa - perinteisestä savusaunasta moderniin huoneistosaunaan. Sauna voidaan suunnitella yhtä hyvin yksityiskäyttöön kuin taloyhtiön
  • Kunnostus ja remontointi
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
Lue lisää
Millainen on hyvä suomalainen sauna? Mitä saunan suunnittelussa on otettava huomioon? Suomessa on noin 1,7 miljoonaa saunaa - perinteisestä savusaunasta moderniin huoneistosaunaan. Sauna voidaan suunnitella yhtä hyvin yksityiskäyttöön kuin taloyhtiön yhteissaunaksi. Suunnittelu lähtee käyttäjästä ja hänen tarpeistaan.

Saunan suunnittelu -kirjaan on koottu hyvän saunan suunnittelu- ja rakentamisohjeisto. Siinä käsitellään saunan tilojen, rakenteiden, lauteiden ja kalusteiden suunnittelua sekä kiukaiden ominaisuuksia ja valintaperusteita. Lisäksi on esitelty kolme toteutettua saunaa. Rakennustietosäätiö RTS:n RT-ohjekorttien pohjalta tehty kirja on saunan suunnittelun perusteos omaa saunaa rakentavalle. Rakennustietosäätiö RTS:n RT-ohjekorttien pohjalta tehty kirja on saunan suunnittelun perusteos omaa saunaa rakentavalle.
Laji Kunnostus ja remontointi
Formaatit Kirja
EAN 9789516828803
Julkaisija Rakennustieto
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789516828803
Opetusmateriaali 0
Koko 119
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja