Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

My Wedding Planner: Hääsuunnittelukirja

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

My Wedding Planner: Hääsuunnittelukirja

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Serafiina Sainio

23,10 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Seksi ja ihmissuhteet, Sosiologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Serafiina Sainio
Nykymorsian ei pärjää enää ilman hääsuunnittelijaa, mutta mistäpä sellaisen, vieläpä luotettavan löytäisi... My Wedding Planner on kattava kirja, joka sisältää muistilistoja, ohjeita, hääperinteitä - saat siitä helposti itse täydentämällä mieleisesi häämuistion. Tämä hääsuunnittelija kirjan muodossa, on meillä Suomessa lajissaan ensimmäinen. Se kulkee kätevästi mukana sisältäen kaiken häiden teemaväreistä kampausmalleihin, ja hääkutsujen suunnitteluun. Oma aktiivisuutesi ratkaisee millainen kirjastasi tulee. Se muistuttaa sinua tärkeistä asioista ja antaa vinkkejä, joita voit valintasi mukaan käyttää. Kirjaan on myös jätetty tilaa omille kuville, joten kun häät ovat vihdoin ohi, kirja säilyy ihanana muistona.

My Wedding Planner palvelee morsianta ja sulhasta koko häävalmistelujen ajan, ja pitää hääpäivänä kaason ja bestmanin ajan tasalla. Tällöin morsian ja sulhanen saavat keskittyä nauttimaan romanttisesta ja ainutlaatuisesta juhlasta. Kirjassa on myös eri alojen ammattitaitoisimpien yrittäjien yhteystietoja, joista on helppo poimia luotettavia yhteistyökumppaneita.
Laji:
Seksi ja ihmissuhteet
Sosiologia
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789524981538
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789524981538
Opetusmateriaali:
0
Koko:
112
Kirjailija:
Serafiina Sainio

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.