Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

L.O.L Surprise!

Sheri Tan

Kirja

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

18,50 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-7 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Askartelu ja skräppäys
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Sheri Tan
L.O.L. Yllätysten kirjan jokaisella jännittävällä ja interaktiivisella sivulla on kätkettyjä yllätyksiä!

L.O.L. Yllätysten kirja kertoo kiinnostavia asioita kustakin klubista. Kirjan mukana tulevan salausavaimen avulla saat näkyviin suosikkihahmosi ja niiden lemmikit sekä kirjan salaiset viestit. Jännittäviä yllätyksiä on luvassa joka sivulla.

100+ yllätystä! Näiden kansien välistä löytyy piilokuvia, salaisia tarinoita ja jopa kirjoja nukkejen luettavaksi.
Salausavain: Mukana tulee taikalinssi, jonka avulla paljastat kirjan ja joidenkin L.O.L. Surprise! -pakkausten salat.
Kuin kahdeksan kirjaa yhdessä! Kun pääset kirjan loppuun, alat vasta huomata, mitä kaikkea kirjassa on tarjolla.
Jokaiselle jotakin! Kaikenikäiset iloitsevat tästä ainutlaatuisesta interaktiivisesta kirjasta, joka on sataprosenttisesti L.O.L. Surprise!

PALKITTU / HUIPPUSUOSITTU LELU: L.O.L. Surprise! -nukkeja on myyty yli 3,6 miljardin euron edestä maailmanlaajuisesti, ja ne valloittivat vuoden 2020 lelumessut voittaen Vuoden lelun, Vuoden nuken ja Vuoden keräilytavaran palkinnot.

Markkinatutkimusyritys NPD Group listasi L.O.L. Surprise! -brändin myydyimmäksi tuoteperheeksi sekä yksittäiseksi leluksi niin Yhdysvalloissa kuin maailmanlaajuisestikin, ja L.O.L. Surprise! on tällä hetkellä myydyin nukke Amazonissa, Targetissa ja Walmartissa.

SOME-MENESTYS: L.O.L. Surprise! -somekanavilla on jo yli 20 miljardia näyttökertaa ympäri maailmaa YouTubessa, Instagramissa ja Facebookissa. Virallisella L.O.L. Surprise! -kanavalla YouTubessa on jo yli miljoona tilaajaa.
LAAJENTUVA TUOTEPERHE: Uusi lelusarja L.O.L. Surprise! O.M.G. tuli kauppoihin 7.7.2019. Nämä teiniikäiset muotinuket, joilla on korkeampi hintapiste (26,99 dollaria), myytiin heti loppuun, ja ne jatkavat suositun brändiperheen laajentumista.
Laji:
Askartelu ja skräppäys
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523731318
Julkaisija:
readme.fi
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523731318
Opetusmateriaali:
0
Koko:
40
Kirjailija:
Sheri Tan

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .