Palaa ylös
Risto Räppääjä ja lapsenvahti

1 / 1

Risto Räppääjä ja lapsenvahti

Sinikka Nopola, Tiina Nopola

16,90
17 €
Luvassa on jälleen hauskaa tilannekomiikkaa, kun Risto Räppääjän lapsenvahdiksi pestataan Lennart Lindberg. Teos pohjautuu Risto Räppääjä ja vauva -nimiseen näytelmään. Mitä tapahtuu, kun Lennart Lindberg joutuu Risto-vauvan lapsenvahdiksi?
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Sinikka Nopola, Tiina Nopola
Lue lisää
Luvassa on jälleen hauskaa tilannekomiikkaa, kun Risto Räppääjän lapsenvahdiksi pestataan Lennart Lindberg. Teos pohjautuu Risto Räppääjä ja vauva -nimiseen näytelmään.Mitä tapahtuu, kun Lennart Lindberg joutuu Risto-vauvan lapsenvahdiksi?

Risto Räppääjä -sarjan rikas kieli ja hauska tilannehuumori viehättävät kaikenikäisiä lukijoita. Ne sopivat erinomaisesti ääneen luettaviksi ja innostavat lapsia lukemaan itse. Uudessa kirjassa Rauha-täti kertoo tarinan, jossa Risto-vauvaa pidetään nerona - yltääkö hän kuuhun asti?

Rauha-täti kertoo iltasadun, jossa Risto ilmoitetaan television Vuoden viisain vauva -kilpailuun. Rauhan pitää ommella esiintymisasu ja hän pyytää lapsenvahdiksi alakerran poikamiehen, Lennart Lindbergin. Lennart ei ymmärrä mitään lapsenhoidosta, ja lopulta Risto-vauva konttaa omille teilleen. Kun televisiosta tullaan kuvaamaan kilpailukandidaattia, Rauha pakottaa Lennartin pukeutumaan vauvaksi, koska hänen täytyy esittää Ristoa. TV-toimittaja on haltioissaan sensaatiomaisen viisaasta vauvasta, jolla on silmälasit ja viikset. Miten mahtaa käydä kisassa, tuoko Lennart voiton kotiin?

Lastenromaani Risto Räppääjä ja lapsenvahti perustuu näytelmään Risto Räppääjä ja vauva, jonka kantaesitys oli nukketeatteri Hevosenkengässä vuonna 2012.

Kaikki rakastavat Sinikka Nopolan (1953--2021) ja Tiina Nopolan (s. 1955) kirjoittamia lastenkirjoja. Heidän luomansa Risto Räppääjä sekä Heinähattu ja Vilttitossu tunnetaan myös monessa muussa maassa.

Christel Rönns on maamme ykkösrivin kuvittajia, Finlandia Juniorillakin palkittu.
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789520444655
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789520444655
Opetusmateriaali 0
Sarja Risto Räppääjä
Koko 56
Kirjailija Sinikka Nopola Tiina Nopola
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja