Palaa ylös
Soittorasia 1: Pandorientin maailma

1 / 1

Soittorasia 1: Pandorientin maailma

15,10
Pieni Nola-tyttö saa isältään 8-vuotislahjaksi hienon soittorasian, joka kuului hänen äidilleen. Katsellessaan rasiaa koristavan kristallikuulan syvyyksiin Nola näkee pienenpienen hahmon, joka vilkuttaa hänelle ja pyytää apua. Nola tempautuu soittora
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
Lue lisää
Pieni Nola-tyttö saa isältään 8-vuotislahjaksi hienon soittorasian, joka kuului hänen äidilleen. Katsellessaan rasiaa koristavan kristallikuulan syvyyksiin Nola näkee pienenpienen hahmon, joka vilkuttaa hänelle ja pyytää apua. Nola tempautuu soittorasian sisään, maagiseen Pandorientin maailmaan, jossa hänen äitinsäkin on aikanaan vieraillut. Tästä alkaa Nolan seikkailu värikkäiden hahmojen ja taianomaisten tapahtumien pyörteessä. Saako hän selvitettyä äitinsä ja Pandorientin salaisuuden?

Carbonen ja Gijen luoma Soittorasiaon fantastinen, upeasti kuvitettu sarjakuvaromaani kaiken ikäisille lukijoille. Nolan seikkailuista kertova albumi johdattaa ainutlaatuiseen ihmemaailmaan, joka hurmaa ja hämmästyttää lukijat. Sarjaa on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 300 000 albumia ja se on käännetty yli kymmenelle kielelle.
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789523345065
Julkaisija Story House Egmont
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523345065
Opetusmateriaali 0
Sarja Soittorasia
Koko 56
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja