Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Opas vagushermon parantavaan voimaan

1 / 1

Opas vagushermon parantavaan voimaan

Stanley Rosenberg

(1 arvostelu)
24,90

-11%

28 €
Käytännönläheisessä oppaassaan Opas vagushermon parantavaan voimaan Stanley Rosenberg auttaa meitä ymmärtämään aivohermojen elintärkeää roolia psykologiselle ja fyysiselle terveydellemme. Neurofysiologi Stephen Porgesin polyvagaaliseen teoriaan ja R
  • Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Stanley Rosenberg
Lue lisää
Käytännönläheisessä oppaassaan Opas vagushermon parantavaan voimaan Stanley Rosenberg auttaa meitä ymmärtämään aivohermojen elintärkeää roolia psykologiselle ja fyysiselle terveydellemme.

Neurofysiologi Stephen Porgesin polyvagaaliseen teoriaan ja Rosenbergin käytännön kokemuksiin pohjautuva teos selittää, miten erityisesti vagushermon toiminnalla on suuri vaikutus tunnetiloihimme ja vuorovaikutukseemme muiden kanssa. Vagushermon toiminnan palauttaminen voi tuoda apua moniin psyykkisiin ja fyysisiin ongelmiin, kuten paniikkikohtaukset, migreeni tai selkäkipu.

Kirjassa on helppoja harjoituksia vagushermon toiminnan säätelemiseksi ja yksinkertaisia testejä vagaalisen toiminnan testaamiseksi vain muutamissa minuuteissa. Kirja on tarkoitettu niin terveydenhuollon ammattilaisille, kehoterapeuteille kuin tavallisille lukijoille. Uusi lähestymistapa paranemiseen antaa toivoa kroonisista sairauksista, masennuksesta ja traumoista kärsiville sekä autismikirjon häiriöiden oireiden lievittämiseen.

Stanley Rosenberg on amerikkalainen kirjailija ja kehoterapeutti. Hän on opiskellut ja harjoittanut laajasti erilaisia kehoterapioita, kuten Rolfingia, biomekaanista kraniosakraaliterapiaa ja osteopatiaa. Rosenberg on asunut vuosikymmeniä Tanskassa, johtanut kehoterapioita opettavaa koulua ja julkaissut useampia kirjoja.
Laji Kunto ja terveys
Formaatit Kirja
EAN 9789523840126
Julkaisija Viisas Elämä
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789523840126
Opetusmateriaali 0
Koko 318
Kirjailija Stanley Rosenberg
E

Eija Auli

11 kuukausia sitten

Mielenkiintoinen ja toimiva opas.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.