Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Myöhemmin

1 / 1

Myöhemmin

22,90 €
23 €
Maailman tunnettuimpiin tarinankertojiin kuuluva Stephen King on luonut jälleen koukuttavan trillerin! Tarinan keskiössä on kuolleiden kanssa viestimään pystyvä Jamie, joka auttaa äitinsä ystävää selvittämään murhamysteeriä joutuen vastakkain pimeyd
  • Dekkarit ja trillerit, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Stephen King
Lue lisää
Maailman tunnettuimpiin tarinankertojiin kuuluva Stephen King on luonut jälleen koukuttavan trillerin! Tarinan keskiössä on kuolleiden kanssa viestimään pystyvä Jamie, joka auttaa äitinsä ystävää selvittämään murhamysteeriä joutuen vastakkain pimeyden kanssa. Koskettava tarina vie tuttuihin tunnelmiin, joita myös kirjat Se ja Hohto ovat tarjonneet.

Kuolleet eivät valehtele.

Hyytävä kasvukertomus kuolleita näkevästä pojasta on ”juuri sitä tarinankerrontaa, joka teki Kingistä legendan” (AARP Magazine).

Jamiella ja hänen yksinhuoltajaäidillään on salaisuus: Jamie pystyy kommunikoimaan kuolleiden kanssa. Kyky on erityisen hyödyllinen siksi, että kuolleet eivät valehtele. Mutta se myös saattaa hänet vaaraan. Kun äidin poliisiystävä sitten tarvitsee apua räjähdysherkän rikoksen selvittämiseen, Jamie tajuaa, että hänen kyvyllään on hintansa. Haudan takaa kostoa vannovan murhaajan lisäksi Jamien on kohdattava omat demoninsa. Hohdon ja Sen tunnelmiin palaava Myöhemmin tarjoaa Kingin uskolliselle lukijakunnalle jälleen uuden, koskettavan kauhutarinan, jonka parissa tuntee helpotusta siitä, ettei ole enää lapsi.

Stephen King (s. 1947) on amerikkalaisen nykykirjallisuuden suurimpia tarinankertojia. Hänen ensimmäinen romaaninsa Carrie ilmestyi 1974, minkä jälkeen hän on kirjoittanut yli 60 kirjaa, jotka ovat kaikki olleet maailmanlaajuisia myyntimenestyksiä. Kingin teosten pohjalta on tehty lukuisia televisiosarjoja ja elokuvia. Useita merkittäviä kirjallisuuspalkintoja voittaneelle Stephen Kingille myönnettiin vuonna 2018 American PENin sananvapauspalkinto. Hän asuu Mainessa vaimonsa, kirjailija Tabitha Kingin kanssa. Heidän poikansa Joe Hill ja Owen King ovat myös kirjailijoita.
Laji Dekkarit ja trillerit Kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789520434519
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789520434519
Opetusmateriaali 0
Koko 283
Kirjailija Stephen King
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja