Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Pienet kissapedot

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Pienet kissapedot

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Suvi Viranta-Kovanen

24,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    15-30 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Kissat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Suvi Viranta-Kovanen
Paleontologi Suvi Viranta-Kovanen kertoo kirjassaan värikkäästi kesykissamme eri puolilla maailmaa elävistä villeistä sukulaisista, kuten oselotista, jaguarundista ja monesta muusta. Hän kuvailee, miten kissa ja ihminen ovat eläneet rinnan eri puolilla maailmaa ja miten juuri kesykissasta tuli ihmisen lemmikki eikä jostain toisesta kissapedosta.

Kirjassa lähdetään petotukijoiden matkassa Andien ylängöille, Kanadan erämaahan ja Afrikan aavikoille. Tutkijan työ on haastavaa ja vaivalloista. Voi viedä viikkoja, ennen kuin näkee kissan luonnossa, ja paikallisten asukkaiden tietämys alueen eläimistä onkin usein arvokas tietolähde. Käy myös ilmi, että kaikki kissapedot eivät olekaan yksineläjiä vaan että monet kissat ovat seurallisia ja jakavat elinpiirinsä muiden kissojen kanssa.

Kirjassa tarkastellaan syitä eri kissapetojen uhanalaisuuteen ja keinoja, joita eri puolilla maailmaa on keksitty ja kokeiltu niiden suojelemiseen.
Laji:
Kissat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529947546
Julkaisija:
Sanasilta
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529947546
Opetusmateriaali:
0
Koko:
144
Kirjailija:
Suvi Viranta-Kovanen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.