Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Yhdessä kohti parempaa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Taavi Heikkilä

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

17,60 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 4 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Organisaatiot
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Taavi Heikkilä
Teemme yhdessä paremman paikan elää on S-ryhmän tuore missio. Se ei ole syntynyt hetkessä, vaan on hioutunut sana sanalta globalisoituneen kaupan, digitalisoitumisen ja muuttuvan kulutuksen murrosvaiheessa. Se on syntynyt ajassa, jossa S-ryhmänkin on täytynyt tarkastella uusin silmin strategiaansa ja koko toimintansa tarkoitusta - ja myös muuttaa niitä. Pääjohtaja Taavi Heikkilän kirja on kertomus uuden mission syntyvaiheista. Se on myös kertomus kaikesta, mitä nuo mission viisi sanaa pitävät sisällään: tästä ja tulevasta ajasta, Suomesta, yhdessä tekemisen voimasta sekä siitä, miten ja miksi kaiken tekemisen laadun on kaupparyhmän sisällä muututtava päivä päivältä paremmaksi. Samalla kirja kuvaa Heikkilän omaa matkaa, niitä yli 30 työvuotta S-ryhmässä, joiden aikana hänelle on kerros kerrokselta avautunut se, mikä on osuuskaupan tehtävä, sen aikaa kestävä syvin olemus.
Laji:
Organisaatiot
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529985456
Julkaisija:
SOK
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529985456
Opetusmateriaali:
0
Koko:
260
Kirjailija:
Taavi Heikkilä

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.