Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Pimennossa

1 / 1

Pimennossa

20,90 €
Pimennossa on lukuisia palkintoja voittaneen Tana Frenchin dekkari, joka on ensimmäinen osa Dublinin murhat -sarjassa. Teoksessa poliisit tutkivat nuoren tytön murhaa, jossa on samankaltaisuuksia 20 vuotta sitten tapahtuneiden lapsien katoamisien
  • Dekkarit ja trillerit, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Tana French
Lue lisää
Pimennossa on lukuisia palkintoja voittaneen Tana Frenchin dekkari, joka on ensimmäinen osa Dublinin murhat -sarjassa. Teoksessa poliisit tutkivat nuoren tytön murhaa, jossa on samankaltaisuuksia 20 vuotta sitten tapahtuneiden lapsien katoamisien kanssa.

Meillä kaikilla on pimeä puolemme.

Pimennossa aloittaa älykkään, henkilöhahmoihin ja tunnelmaan panostavan huippusuositun dekkarisarjan.

Kuumana kesäpäivänä vuonna 1984 kolme lasta katoaa metsään. Vain yksi heistä löydetään etsintöjen jälkeen, veriset kengät jaloissaan. Tapahtumista hän ei muista mitään.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin sama poika, Rob Ryan, on töissä Dublinin poliisin murhayksikössä, jossa juuri kukaan ei tiedä hänen menneisyydestään. Mutta kun 12-vuotias tyttö löytyy murhattuna samaisesta metsästä, Rob ja hänen partnerinsa Cassie Maddox huomaavat tutkivansa pelottavan samankaltaista mysteeriä.

Amerikkalais-irlantilainen Tana French (s. 1973) on kirjoittanut kahdeksan romaania, joille on myönnetty lukuisia palkintoja. French kouluttautui alun perin näyttelijäksi, mutta ryhtyi kolmekymppisenä kirjoittamaan kokopäiväisesti romaaneja. Nyt hänen kirjojaan on myyty maailmalla yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Pimennossa on Dublinin murhat -sarjan ensimmäinen osa, joka palkittiin mm. Edward-palkinnolla. Romaanien pohjalta on tehty myös suosittu tv-sarja. French asuu perheensä kanssa Dublinissa.
Laji Dekkarit ja trillerit Kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789510471777
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510471777
Opetusmateriaali 0
Sarja Dublinin murhat
Koko 512
Kirjailija Tana French
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja