Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Star Wars - Galaksin parhaat neuleohjeet

1 / 1

Star Wars - Galaksin parhaat neuleohjeet

Tanis Gray

Sisältyy kampanjaan: Black Friday
24,90
Olkoon voima puikoissasi! Tasku-Yoda, Darth Vader -villapaita, helppo Ewok-huppu... Lähes 30 ikonista Star Wars -neulemallia houkuttelevat tarttumaan puikkoihin. Kirjan neuleohjeet perustuvat George Lucasin henkeäsalpaavien Star Wars -elokuvien tap
  • Muu käsityö
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Tanis Gray
Lue lisää
Olkoon voima puikoissasi!

Tasku-Yoda, Darth Vader -villapaita, helppo Ewok-huppu... Lähes 30 ikonista Star Wars -neulemallia houkuttelevat tarttumaan puikkoihin.

Kirjan neuleohjeet perustuvat George Lucasin henkeäsalpaavien Star Wars -elokuvien tapahtumiin ja suosikkihahmoihin - neuleiden innoittajina ovat elokuvien ikoninen puvustus, avaruusolennot, droidit ja avaruusalukset. Neulevaatteiden ja -asusteiden lisäksi kirjan ohjeilla loihdit muun muassa leluja ja koristeita. Olit sitten minkälainen neuloja tahansa, kirjan upeasti kuvitetuilla ohjeilla pääset uppoutumaan erilaisiin neuletekniikoihin, mm. kirjoneuleisiin, palmikkoneuleisiin ja pitsineuleteisiin. Star Wars - Galaksin parhaat neuleohjeet on täydellinen kirja kaikille neulojille kaukaisista galakseista omaan maailmaamme.

Tanis Gray, kahden lapsen äiti ja valmistunut Rhode Island School of Design korkeakoulusta, on kirjoittanut 9 neulekirjaa ja julkaissut yli 500 neulemallia. Hän on työskennellyt Vogue Knittingille, Martha Stewartille, HBO:lle ja Focus Featuresille. Hän on vakiovierailija Knitting Daily tv-showssa. Tanis on luennoi kirjoneuleiden tekemisestä säännöllisesti Bluprintissä ja opettaa neulomista ympäri maailmaa.
Laji Muu käsityö
Formaatit Kirja
EAN 9789520432607
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789520432607
Opetusmateriaali 0
Koko 208
Kirjailija Tanis Gray
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja