Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Toimiva pakkaus

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Toimiva pakkaus

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

69,60 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Taide
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Pakkausteknologia - PTR ry:ltä ilmestyy syksyllä 2007 uusi kirja Toimiva Pakkaus. Se on tarkoitettu pakkausten kanssa työtä tekevien suomenkieliseksi hakuteokseksi ja alalle suuntautuvien perusteokseksi.

Kirjan ovat toimittaneet tutkimuspäällikkö Terhen Järvi-Kääriäinen ja toimitusjohtaja Margareetta Ollila. Kirjan kirjoittajiksi on saatu edustava joukko kirjoittajia, kuten Kehittyvän Elintarvikkeen päätoimittaja Raija Ahvenainen, kaksi alan yliopistoprofessoria (Jouni Paltakari ja Jurkka Kuusipalo) ja Helsingin yliopiston lehtori Harry Helén sekä useita erikoisalojen asiantuntijoita yrityksistä.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789518988413
Julkaisija:
Pakkausteknologia
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789518988413
Opetusmateriaali:
0
Koko:
313

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.