Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Kamppailu ja elämä

1 / 1

Kamppailu ja elämä

Tero Laaksonen

54,70
55 €
Monta näkökulmaa itsepuolustukseen. Tero Laaksonen (EKJT 7.dan) on kirjoittanut ja koonnut yhteen erittäin monipuolisen kamppailusta ja itsepuolustuksesta kertovan teoksen. Yli 290-sivuinen kirja katsoo elämän uhkatilanteita ja niistä selviämistä mo
  • Kamppailulajit ja itsepuolustus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Tero Laaksonen
Lue lisää
Monta näkökulmaa itsepuolustukseen.

Tero Laaksonen (EKJT 7.dan) on kirjoittanut ja koonnut yhteen erittäin monipuolisen kamppailusta ja itsepuolustuksesta kertovan teoksen. Yli 290-sivuinen kirja katsoo elämän uhkatilanteita ja niistä selviämistä monesta näkökulmasta; osansa teokseen ovat kirjoittaneet Laaksosen lisäksi ylikonstaapeli Risto Mäntylä, varatuomari Simo Saarikko, erikoislääkäri Esti Laaksonen, Pekka Seppänen (EKJT 4.dan), Atmospheric/Marine Physicist Michael F. Solecki (USA Ryukyu Kempo 7.dan), soke Jimmy K. Yamaue (Yamaue Ryu Aiki Jutsu 10.dan) sekä kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Timo Aro.

Kirja ei useimpien kamppailulajikirjojen tapaan esittele ainoastaan tekniikoita, vaan pureutuu myös maailmaan niiden takana. Kirja on runsaasti kuvitettu ja eri ihmisten kertomat tosielämän tarinat elävöittävät sitä mukavasti.
Laji Kamppailulajit ja itsepuolustus
Formaatit Kirja
EAN 9789529949403
Julkaisija European Kyusho Jitsu Tuite
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789529949403
Opetusmateriaali 0
Koko 293
Kirjailija Tero Laaksonen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja