Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Kun on tämä, syntyy tuo

1 / 1

Kun on tämä, syntyy tuo

Thomas Dhivan Jones

27,10
"Kun on tämä, syntyy tuo - kun tämä kehittyy, kehittyy tuo". Tämä ytimekäs kaava on tallennettu kirjoituksiin ja kaiverruksiin kautta buddhalaisen maailman. On sanottu, että siihen tiivistyy koko Dharma, Buddhan opetus. Mutta kuinka näin yksinkertai
  • Buddhalaisuus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Thomas Dhivan Jones
Lue lisää
"Kun on tämä, syntyy tuo - kun tämä kehittyy, kehittyy tuo". Tämä ytimekäs kaava on tallennettu kirjoituksiin ja kaiverruksiin kautta buddhalaisen maailman. On sanottu, että siihen tiivistyy koko Dharma, Buddhan opetus.

Mutta kuinka näin yksinkertainen lausuma voi luonnehtia käsitteellisesti Buddhan, "heränneen ihmisen", kokemusta? Kuinka se voi kuvata tilaa, joka on kaikkien sanojen ja käsitteiden tuolla puolen?

Dhivan Thomas Jones kertoo kuinka. Hän johdattelee lukijan Buddhan oivalluksen ytimeen: kaikki syntyy ehtojen varassa. Tämä kirja on luotettava opas kaikille, jotka haluavat ymmärtää buddhalaisuuden tärkeintä opetusta. Selkeät harjoitukset kannustavat lukijaa tutkiskelemaan, kuinka ehdonvaraisuus näyttäytyy omassa elämässä. Jokaisen luvun lopussa olevia kysymyksiä voi pohtia yksin tai opiskeluryhmässä.

Thomas Jones sai ordinaation buddhalaiseen Triratna-yhteisöön vuonna 2004 ja nimen Dhivan, joka tarkoittaa "ajattelevaista" tai "älykästä. Hänellä on BA-tutkinto uskontotieteestä ja PhD-tutkinto Lancasterin yliopistosta (tohtorintutkinnon aiheena oli rakkauden filosofia). Hänellä on myös tutkinto sanskritin ja paalin kielistä (Cambridge University), ja hän opettaa humanistisia aineita avoimessa yliopistossa.
Laji Buddhalaisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789525527049
Julkaisija Buddhalainen yhteisö Triratna
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789525527049
Opetusmateriaali 0
Koko 272
Kirjailija Thomas Dhivan Jones
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja