Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kaverikirja

Anna Karhunen, Tiia Rantanen

Kirja

21,90 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-7 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Sekalaiset, Seksi ja ihmissuhteet
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Anna Karhunen, Tiia Rantanen
Täytettävä kaverikirja aikuisille

Kaverin puolesta kysellään nyt lempiruokien ja -eläinten lisäksi noloimpia mokia sekä mieleenpainuvimpia treffikokemuksia.

Täytettävä kaverikirja on tarkoitettu nuorille aikuisille, jotka haluavat koota kansiin kavereidensa parhaat jutut vaikka juhlissa tai uudessa työpaikassa (kokeile jos uskallat!). Kaverikirja on suunniteltu taattuun KPK-tyyliin huumoria unohtamatta.

Kaverin puolesta kyselen -podcastia pyörittävät Anna Karhunen ja Tiia Rantanen. Tiia on tamperelainen toimittaja ja bloggaaja. Hän on hulluna paitsi ruoka- myös juomaravintoloihin. Anna on helsinkiläinen konseptisuunnittelija ja toimittaja, joka rakastaa poppia kaikissa muodoissaan, myös popcornina.
Laji:
Sekalaiset
Seksi ja ihmissuhteet
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523521179
Julkaisija:
kosmos
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523521179
Opetusmateriaali:
0
Koko:
80
Kirjailija:
Anna Karhunen
Tiia Rantanen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .