Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Koirille sallittu

1 / 1

Koirille sallittu

22,90 €

-8%

25 €
Koiranpennun päivät ovat täynnä uuden oppimista ja ihmeelliseen maailmaan tutustumis-ta! Tämä kirja antaa eväitä koiranpennulle opetettavien tärkeiden arkitaitojen kouluttami-seen tutkitusti tehokkaiden, positiiviseen vahvistamiseen perustuvien keino
  • Koirat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Tiina Kuusisto
Lue lisää
Koiranpennun päivät ovat täynnä uuden oppimista ja ihmeelliseen maailmaan tutustumis-ta! Tämä kirja antaa eväitä koiranpennulle opetettavien tärkeiden arkitaitojen kouluttami-seen tutkitusti tehokkaiden, positiiviseen vahvistamiseen perustuvien keinojen avulla. Kirja sisältää tietoa koiran käyttäytymisestä ja tarjoaa paljon konkreettisia harjoitteita pennulle opetettavista perustaidoista. Kirjan avulla onnistut kasvattamaan tasapainoisen koiran ja viettämään onnellisia yhteisiä hetkiä koirasi kanssa.

Kirjan tekijä Tiina Kuusisto paljasti keväällä 2021 suojelukoirien väkivaltaiset koulutustavat. Asia nostettiin esiin kaikissa tärkeissä uutiskanavissa. Suomen Kennelliitto ja sen jäsenyh-distys Saksanpaimenkoiraliitto, jonka alaisuudessa eläimille kärsimystä tuottava toiminta tuli julki, ovat joutuneet miettimään uudelleen koulutusmenetelmiään.
Tiina on ollut tekemisissä koirien kanssa koko ikänsä. Hän on kilpaillut agilityssä kansain-välisellä ja tokossa kansallisella tasolla. Tiina on eläinfysioterapeutti ja koirankouluttaja.
Laji Koirat
Formaatit Kirja
EAN 9789527054963
Julkaisija Cozy Publishing
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789527054963
Opetusmateriaali 0
Koko 215
Kirjailija Tiina Kuusisto
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä