Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kadonnut Havannassa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Timo Roune

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

-12%
10,90 €
Suositeltu hinta: 12,40 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 4 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Timo Roune
Kuuban kommunistinen vallankumous ja ydinsodan uhkan lähelle tuoma Kuuban ohjuskriisi olivat Kylmän Sodan aikalaisten sukupolvikokemus. Harmaiden Panttereiden ryhmä oli tullut havainnoimaan ilmeiseen murrosvaiheeseen tulleen saarivaltion elämää - "ennen kuin McDonalds ja Coca Cola pilaavat viimeisenkin aitouden uhmakkaan saarivaltion vallankumouksesta."
Kaikkien vallankumousten ikoni Fidel Castro oli kuollut edellisenä vuotena ja vallankumouksen saavutuksia ylläpitävä nuorempi veli Raul oli ilmoittanut luovuttavansa presidentinviran nuorempaa polvea edustavalle seuraajalleen. Jopa arkkivihollinen Amerikan Yhdysvallat oli antanut signaaleja liki kuusikymmenvuotisen vihanpidon lieventämisestä pari vuotta aiemmin.
Maassa vallitsi yleinen toiveikkuus, jota tosin jo vaimensi vuodenvaihteessa USA:n presidentiksi valittu Donald Trump uhoten populistista viharetoriikkaa Meksikoa ja muita naapureitaan vastaan sisäpolitiikkansa ja henkilökohtaisen suosionsa käyttövoimaksi.
Harmaat Pantterit joutuivat vedetyksi mukaan tuntemattomaan peliin yhden jäsenistä kadottua mystisesti keskellä Havannan salsamusiikin sykkeen ja täyteläisen karibialaisen ruoantuoksun kyllästämää lounasaikaa. Poliisitutkimukset eivät osoita mitään rikokseen viittaavaa eikä viranomaisilta saa apua.
Harmailla Panttereilla on omat epäilynsä. Heille alkaa kertyä johtolankoja, joista hahmottuu kuvio, ilmeinen salaliitto.
He heittäytyvät haasteeseen kuin kadonnutta nuoruuttaan etsivä entinen mäkihyppääjä.
Laji:
Dekkarit ja trillerit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523300316
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523300316
Opetusmateriaali:
0
Koko:
248
Kirjailija:
Timo Roune

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.