Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Jumala prosessissa?

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Timo Totro

92,90 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Uskonto
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Timo Totro
Kirjassa teologi ja organisaatioanalyytikko Timo Totro vie lukijan matkalle prosessiajatteluun. Teos avaa vuoropuhelua filosofian, psykoanalyysin ja teologian välillä rakentaen kuvaa ihmisestä, maailmasta ja Jumalasta jatkuvasti muotoutuvana kompleksisena systeeminä. Kirjan lähtökohtana on teologi ja psykoanalyytikko Matti Hyrckin (1942-2014) ajattelu, jonka mukaan sisäistetyt mielen mallit värittävät ihmisen tapaa hahmottaa Jumalaa. Totro sekä avaa Hyrckin ajattelua että jatkaa tämän alulle panemaa pohdintaa suhteessa olemisen mielen malleista sekä laajemmin teologiasta prosessina.

Teos on paitsi teologinen tutkielma, myös puheenvuoro tämän ajan keskusteluun maailman ja sen ilmiöiden hahmottamisesta. Kirja soveltuu teologien ohella niille, joiden uteliaisuus ulottuu ja kohdistuu syvemmällä, ajattelun taustalla olevien merkitysten ymmärtämiseen. Mitä tapahtuu, jos alamme tarkastella pysyväluonteisesti samanlaatuisena pitämiämme ilmiöitä muuntumisen tilassa olevina prosesseina?
Laji:
Uskonto
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526899138
Julkaisija:
Metanoia instituutti
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526899138
Opetusmateriaali:
0
Koko:
165
Kirjailija:
Timo Totro

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.