Palaa ylös
Jumala prosessissa?

1 / 1

Jumala prosessissa?

Timo Totro

92,90
93 €
Kirjassa teologi ja organisaatioanalyytikko Timo Totro vie lukijan matkalle prosessiajatteluun. Teos avaa vuoropuhelua filosofian, psykoanalyysin ja teologian välillä rakentaen kuvaa ihmisestä, maailmasta ja Jumalasta jatkuvasti muotoutuvana kompleks
  • Uskonto
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Timo Totro
Lue lisää
Kirjassa teologi ja organisaatioanalyytikko Timo Totro vie lukijan matkalle prosessiajatteluun. Teos avaa vuoropuhelua filosofian, psykoanalyysin ja teologian välillä rakentaen kuvaa ihmisestä, maailmasta ja Jumalasta jatkuvasti muotoutuvana kompleksisena systeeminä. Kirjan lähtökohtana on teologi ja psykoanalyytikko Matti Hyrckin (1942-2014) ajattelu, jonka mukaan sisäistetyt mielen mallit värittävät ihmisen tapaa hahmottaa Jumalaa. Totro sekä avaa Hyrckin ajattelua että jatkaa tämän alulle panemaa pohdintaa suhteessa olemisen mielen malleista sekä laajemmin teologiasta prosessina.

Teos on paitsi teologinen tutkielma, myös puheenvuoro tämän ajan keskusteluun maailman ja sen ilmiöiden hahmottamisesta. Kirja soveltuu teologien ohella niille, joiden uteliaisuus ulottuu ja kohdistuu syvemmällä, ajattelun taustalla olevien merkitysten ymmärtämiseen. Mitä tapahtuu, jos alamme tarkastella pysyväluonteisesti samanlaatuisena pitämiämme ilmiöitä muuntumisen tilassa olevina prosesseina?
Laji Uskonto
Formaatit Kirja
EAN 9789526899138
Julkaisija Metanoia instituutti
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789526899138
Opetusmateriaali 0
Koko 165
Kirjailija Timo Totro
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja