Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Sisäpiiri

1 / 1

Sisäpiiri

Timothy Good

36,50
Nyt se on virallista - eri maiden armeijoiden ja tiedustelupalvelujen raporttien mukaan tunnistamattomat lentävät kohteet ovat olemassa. "Korkea-arvoiset ilmavoimien upseerit ovat huolissaan ufoista. Viranomaisten salailu ja naurettavuustekijät saav
  • Astrologia
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Timothy Good
Lue lisää
Nyt se on virallista - eri maiden armeijoiden ja tiedustelupalvelujen raporttien mukaan tunnistamattomat lentävät kohteet ovat olemassa.

"Korkea-arvoiset ilmavoimien upseerit ovat huolissaan ufoista. Viranomaisten salailu ja naurettavuustekijät saavat ihmiset uskomaan, että tunnistamattomat lentävät kohteet ovat silkkaa pötyä." USA:n keskustiedustelupalvelun ent. johtaja, amiraali Roscoe Hillenkoetter.

Toivottavasti mahdollisimman moni suomalainen vallankäyttäjä rivikansalaisen lisäksi lukee tämän kirjan. On tullut aika nähdä maailma sellaisena kuin se on.

Maailmanlaajuisesti tunnetun ufotutkijan vuosien tutkimustyö sisältää lukuisten sotilas- ja tiedustelualan ammattilaisten, lentäjien, poliitikkojen, ja tieteentekijöiden haastattelujen lisäksi huippusalaista tietoa. Teoksessa käydään läpi maailmanlaajuista ufohistoriaa 1. maailmansodasta nykyhetkeen saakka.

Kirjassa on runsas mv-kuvitus.
Laji Astrologia
Formaatit Kirja
EAN 9789526771373
Julkaisija UFO-Finland
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789526771373
Opetusmateriaali 0
Koko 482
Kirjailija Timothy Good
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja