Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tudo bem? 1

Kirja

Tommi Ingalsuo

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

61,40 €
  • Arvioitu toimitusaika
    3 - 7 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Kielikurssit
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Tommi Ingalsuo
Tudo bem? 1 sisältää 20 kappaletta. Useimmat kappaletekstit ovat dialogimuotoisia. Ne on jaettu a- ja b-dialogeihin, jolloin materiaalia on helppo käsitellä nopeampaan tai hitaampaan tahtiin. Useimmissa kappaleissa on myös teemaa laajentavia lisäsanastoja. Selkeän kielioppi- ja harjoitusosion jälkeen seuraa vielä kulttuuriteksti, joka voidaan jättää myös opiskelijan omatoimisuuden varaan: aluksi tekstit ovat sekä portugaliksi että suomeksi, möyhemmin vain portugaliksi. Viiden kappaleen välein opiskelijalla on mahdollisuus itsearviointiin tekemällä kertausharjoitukset, joiden vastaukset löytyvät kirjan takaa.

Tudo bem? 1 -kirjan teemat käsittelevät niin keskeisimpiä matkailuaiheita (hotelli, ravintola, ostokset...) kuin ihmisen arkea laajemmin (perhe, harrastukset, ammatit...). Kulttuuritietoa on sidottu luontevasti perustekstien sisälle.
Laji:
Kielikurssit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526326351
Julkaisija:
Sanoma Pro
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526326351
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Tudo bem
Koko:
272
Kirjailija:
Tommi Ingalsuo

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .